Fredag

Tjena!

Äntligen har jag piggnat på mig så jag orkade släpa in mig i duschen, så ljuvligt 😁
Har försökt fått tag på någon som ev kunde tänka sig att sko Brawen då vi har fått blankis och jag vill inte ha fläkskador eller annan olycka.

Fick inte tag på någon, men en i stallet skulle få sina skodda så jag höll en tumme att hon skulle vilja ta sig an Brawen.

Ibland ska man ha tur, hon började med B.
Han stod så snällt med mulen i slickburken rörde inte ens en min då hon sömmade, så efter en timme var han nyskodd för första gången i sitt liv 🙏😁🙏😁
Han fick gå in och dricka vatten innan jag ställde ur honom på gången.

Då herrn ogillat att sitta fast på båda sidor och knäckt några grimmor så har vi bara satt fast honom en sida och haft löst grimskaft i handen på den andra sidan.
Nu kan han sitta fast på båda sidor utan att få panik, jag knyter fast grimskaftet så det går att dra loss ifall det behövs.
Nu fick det t.o.m bra att jag gick in i sadelkammaren då han stod själv. Det tar sig sakta men säkert, allt är ju nytt för honom här 👍🙂🙂

Sedan var det jobbdax med Lina.
Då det är snorhalt i paddocken var vi ute på ängen.
Redan vid longeringen var han stadigare på fötterna och vågade ta för sig lite mer. Lite läskigt var det nog då han inte hade staketet att söka sig till, men det gick bra.
När det var klart så klev hon upp från båda sidorna från pallen innanför hon satte sig upp. Jag fick bredvid och höll i linan och Lina tränade styrning, stopp och start. Det blev lite trav i slutet och han jobbade på så bra.
Han fick gå in och dök direkt ner i krubban som en djuphavsdykare, det godaste verkar finnas på botten 😂😂

Han lär sova gott i natt med allt som han fått göra i dag 💞🐴

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Kul att det går så bra med B! 😊
nouw.com/stallhörnan
Ankibus
Ankibus,
Ja, det är inte jag som rider, det är inte aktuellt på länge med min trasiga kropp. Har en tjej som rider in honom o så ser vi hur han blir efter vilan 🙂
nouw.com/ankibus
Hunnycakes
Hunnycakes,
Duktig kille! Vad roligt att det går bättre och att han känner sig säkrare. Hoppas du mår bättre också <3
nouw.com/hunnycakes
Ankibus
Ankibus,
Det är en jättefin häst. Jag ska till sjukgymnasten på tisdag och efter det hoppas jag kunna ta tag i träningen igen 🤩💖
nouw.com/ankibus