Fredaaaag

Vaknade & kände mig hängig, lite feber igen då. Jennifer följde med till stallet, vi fixade, tog in & pysslade med Prince. Då han var lite irriterad i högra mungipan så fick han vila i dag med, smorde in mungiporna med Propolissalva & han accepterade det utan bråk :) Iaf så frågade jag veterinären hur han såg ut i munnen, om det ev fanns bettrelaterade sår, men han var så fin i munnen. Jag blir löjligt stolt över att höra det varje gång, det visar på att jag tar hand om hans mun, varierar mellan olika bett & inte är hård i handen.

Ut till Hööks & köpte Sealtex för att sätta på det bett som ev skaver i mungipan, sen mot Ica. Var in en snabbis på Djurkompaniet för att köpa schampo till Akira & Benji. Äntligen kom vi för oss att storhandla rejält, men då dom byggt om så hittar man inte så bra längre, men vi kom ut med 8 matkassar & helt slut i huvudet båda två.

Hem för valpbus & hundtvätt. Jag har haft Esprees fällningsschamo, men det har då blivit dreadlocks i pälsen & har tagit 3-4 timmar att få bort. Nu tvättade jag Akira med det nya som skulle verka 5-10 min, likadant med balsamet. Den lösa pälsen satt i sjok & var superlätt att få bort, det tog kanske 30 min att borsta bort allt :) Kan verkligen rekommendera dom produkterna, dom kostade 65:- st.
Medan Akira hade balsamet i så tvättade vi av Benji med, så nu luktar han gott oxå.

Jag har nu plockat bort min hemsida då dog tog 297:- månaden!!! Det är tamefan ett rån. Så hädanefter finns all info här om valpar, stamtavlor mm.

Nu ska det slappas framför tv´n , i morgon ska vi ut till Timrå & titta på 2 hoppklasser.
Trevlig helg till er alla <3

Gillar

Liknande inlägg