Flopp & topp

Vaknade 4.30, inte trött alls så smög upp 4.45 & drog i mig frukost o matade hundarna. Full fart till stallet där Prince legat på båda sidorna & var spånig överallt, så skönt att han vilat ordentligt i natt då han fick sova inne. Jag fixade Prince & Jennifer tog ut hästarna.

Vi kom iväg kl 6 som planerat, 16 mil till Örnsköldsvik. Framme i tid & gick banan, inte svår men tekniska vägar.

Red fram & det kändes superbra, likaså på framhoppningen, meeeeeen på banan sket det sig. Laddade med bra galopp mot 1:an & var säker på att komma över, tvärnit X 2, kom sedan över, tills vi kom på 3:an stopp igen 😥 tog om & kom över. Det var väldigt många dom fick stopp på 1:an, vet inte om det berodde på färgen eller vad?
Jag är inte ett dugg nervös, bara jag kan banan är det helt lugnt. Han går så fint på träningarna men det är så trist när det händer.

Det gick inte så mycket bättre för Jennifer, men hon kom lite längre i banan. Så i dag ville han inte ett smack. Han stod iaf som ett ljus på hemvägen, iofs lös men nöjd.

Blev bjuden på födelsedagsfirande i Grönviken, är proppmätt & helt slut efter att ha varit med härliga människor 😘😘 Det gör vi om 👍👍Tack för bra avslut på dagen.

Är så sjukt trött att kroppen skakar, ska nog sova nu. 

Gillar