En skön ridtur i duggregn :D

Men vad skönt att få sitta på lilla pållen igen. 1:a dagen jag får skritta uppsuttet & han var hur snäll som helst, inga hopp eller skutt trots att Jennifer red på lilla Röd som såg farliga saker bakom varje snöhög + att han inte hade bomull i öronen, men han var snäll ändå och gick riktiigt avslappnat på slutet :)

Jennifer konstaterade att han har en liten mun, precis som Minette, närmare bestämt 9,5 cm!! det är ju shettis storlek på bettet, men båda gillade det mindre 3-delade bettet
Minette fick sig oxå en kortare skritttur med det mindre bettet o utan bomull i öronen :) Dom ska inte gå några träningspass, men dom får turas om att följa med som sällskap då jag ska skritta ut på Prince fram & tillbaka på rakbanan :)
Jennifer fixade med Rödens & Minettes karlede & sår, dom har läkt ihop & blivit så fina i karlederna. Har hittat ett så sjukt snyggt träns på Ps Of Sweden :D :D :D
Shine Dressage Revolution är ett vackert anatomiskt utformat träns med droppformad lackad engelsk nosgimma med avtagbar aachenrem. Nackstycket har en tryckfördelande design med väl tilltaget utrymme för öronen samt med extra padding. Handgjort träns med kontrastfärgade sömmar.
Pannbandet är också lackat och har vår unika Click It-design vilket betyder att du kan byta pannband på en sekund, även när hästen har tränset på sig. Alla pannband i vår Click It-serie passar till detta träns.

Tyglarna kallas Dressage supergrip vilket betyder att insidan är i gummerad medan utsidan är i läder. Stroppar med 7 cm mellanrum.

Tänka vad snyggt det svarta skulle vara på Prince & det bruna på Rewir ;)

Gillar

Liknande inlägg