Dopdag / Idiotiska bilförare

Igår blev det inte mycket gjort då både jag & Jennifer var supertrött med värk i kroppen. Åket & fixade hö till Prince & mockade hagar :) Hem & vila innan vi åkte ut till M & J för att titta på deras hästar & surra en hel del. Både jag & Jennifer fastnade för ett sto där, hon var rejäl men så vacker.

Idag var vi på min kusins dop för hennes & Daniels dotter Nova. En fin cermoni i kyrkan med gott fika efteråt.

Vi åkte till stallet & drog iväg på en långtur till Grönviken, hemåt igen. På hemvägen var vi tvungna att rida efter bilvägen & säger bara: Fy faan vilka idioter det finns efter vägarna, en jubelidiot körde över på vår sida, full fart mot oss! Undra vad han tänkte? Synd att jag inte hann ta reg nummret på den idioten, sedan har vi dom som gasar lite extra när dom ser oss & gärna slickar våra ben, Cyklisterna ska vi inte tala om.......dom kommer smygade utan ett enda pip så hästarna blir skiträdda, dom har ingen pejl på hur långt ett hästben kan komma i sidled & vilken skada det kan göra på dom.

Hur som helst så kom vi in på en grusväg & red efter vattnet hemåt, blev en frisk galopp med diverse bakutare för Prince, tur man sitter kvar :D :D
Vi kom hem helskinnade & hästarna fick gå in & äta lite gott innan dom gick ut igen. Nu har dom fått sova inne 2 nätter & vila upp sig, så nu får dom vara ute igen.

Nu har vi varit & badat med hundarna igen, MInna är så duktig, hon går ut själv i vattnet, hon vill inte simma men det behöver hon inte heller.

Gillar