Det kostar att vara på topp

Vaknade med världens träningsvärk i ljumskarna efter gårdagens hoppning. Jag var fruktansvärt besviken & ledsen direkt efteråt, ville mest bara dö, men sista rundan blev bra :)
Som Monia skrev till mig - Det gick väl jättebra😀 första träningen för terminen, inomhus, svårbana, justerad kropp/häst...Du har höjt kraven och ribban rejält på er båda, tänk på det och hur dt var för ett år sedan. Jag är stolt över dig och din finaste Prince⭐

För 1 år sedan slutade jag att hoppa helt i 9 månader, så vi har ju avancerat o ridit ihop oss ännu mer nu, så jag ska vara nöjd, men man vill ju alltid mer...

Prince har fått behandling som släppt på djupa spänningar så det är nya muskler som ska kännas in & kordineras + att min snedhet är åtgärdad. Så jag tar jag med mig tipsen jag fick, våga länga på tygeln & fixa en ny halsring.

Åkte till stallet på fm, hästarna stod o myste i solen, så jag mockade innan jag hämtade Prince. När jag kommer ner så ligger han o vilar, så jag satt mig o myste med honom en stund innan han fick kliva upp.

Prince fick en välbehövlig behandling i dag med Kraniosakral + massage, han stod & halvsov mest hela tiden. Det är sån stor skillnad på hans muskler nu & att han börjat använda bakbenen mer o mer, så nu är de stela haserna väck.
Var en nöjd kille som fick gå ut i hagen till bästa polaren igen 🐎

Gillar

Liknande inlägg