Det känns att jag lever

Hello!
Ännu en grå & trist dag med spöregn 🌧🌧
Har vilat hela dagen då jag har haft en lurande huvudvärk på G, men har sluppit den än.

Tanken idag var ett lugnt pass i ridhuset, men vi kom iväg lite sent så det blev inget då jag inte var sugen att ge mig ut i blötan, Istället så fick Prince ordentlig massage med et’n & fick på sig sitt CareForetäcke. Ska bli spännande att se hur han är i kroppen imorgon 😊
___________________________________________________________
Lite om produkten.

Care Fores produkter tillverkas i världspatentet Pneumolastic. Tre tyger är sammanpressade i ultraljud.

Man kan använda artiklarna på hästen i många dygn i rad. Ju mer dess bättre. Ingen risk finns för tryck- eller brännskador.

Materialet har använts inom tysk sjukvård i över 30 år. Care Fore är ensamma i värlen som ger djur möjligheten att läka med materialet.

Det används också för att förebygga så att skador inte uppstår- Som att hålla hästens ben och muskler fria från mjölksyra och slagg.

Vid skador påskyndas läkning av sår, svullnader, värk och inflammationer.

Det tryckavlastade materialet ger en djup massage och muskelcirkulationen accelererar. Hårda muskler blir uppmjukade. Därför har Care Fores täcken slagit igenom även långt utanför Sverige.

Care Fores vaddar finns snart nog i alla stallar. Inom travet är det stort. Inom dressyr har man upptäckt vaddarna nu. Vi exporterar stora mängder utomlands. Tre storlekar.

Dessutom tryckavlastas schabrak och selunderlägg som torkar rekordsnabbt.

Allt går att tvätta i 60 grader. Det skall dropptorkas. Det tål många tvättar och man kan därför jobba med rena och fina saker till hästen.

Vaddarna eller paddarna kan tvättas i 90 grader. Det är en fördel om man får sår på hästen. Sår läker rekordsnabbt. Vaddarna är enkla att handskas med och att sätta på hästens ben.

Eftersom tyget inte bränner är det bara bra ju längre materialet sitter på hästen. Flera dygn är helt okay. Vitt eller svart tyg.
___________________________________________________________

Jag har även careforepaddarna & är helt såld på dessa då jag ser effekt efter 1 natt, från galliga ben till torra o fina dagen efter 😊👍
Jag sålde av mina Back on track skydd direkt då jag aldrig fått den effekten av dom någonsin.

Han har några spända muskler som jag ska boka in behandling på med nålar nu så han är helt ok.

Nu väntar vi bara på bättre väder så jag kan få lära mig lite nya ridvägar bl.a. 2 sandtag här i närheten 👍Gillar

Liknande inlägg