Det går upp o det går ner

Just nu är det lite nedförsbacke, lite mycket som legat på & då tar energin slut. Iaf så har Prince fått vila i 2 dagar p.g.a att jag inte vill rida då jag är orkeslös, istället så har jag gosat en massa med honom i hagen ( Rewir har oxå fått gos ) Ska ta mig ut på en kravlös tur i morgon då vi har Rewir med som sällskap efter några veckors vila, kan bli spännande :)

Annars så åkte vi ut & tittade på hoppträning i Timrå. Gillade inte vad jag såg i form av spöanvändning, sporrar & hårda tag i tygeln :( Varför vill man inte ha en kommunikation som fungerar mellan häst o ryttare?
Varför får inte dessa ryttare tillsägelse om att vara snäll med sina hästar? Be dom kliva av om dom inte kan rida med fina hjälper. Hursom så hoppas jag på snö snart så vi kan få fina bilder då vi rider i snön :) Har en vän som inte mår så bra, stackarn har kräkts i flera veckor & nu fått ligga inne med dropp, men nu hoppas vi på bättre mående så hon oxå får pussa på sina hästar snart :) Nu har vi beställt däck till rockarden - Jipeeey. Snart, så ska vi premiärköra Prince runt Alnö :D
Måste leta fram lite varma filtar att ha på sig Lägger in lite bilder från förra skogsturen då Minna var med
3 Gosiga tjejer

Gillar

Liknande inlägg