Dålig start, men bra avslut

Hade bestämt träff 10.00 i stallet med en som skulle komma & köpa höbalarna, tror ni hon dök upp, svara när jag ringde eller skickade sms? Nope, förbannade idioter som inte kan höra av sig :(( Iaf så red vi iväg halv 12, Jennifer på Zeus. Vi red en lite längre sväng & red in mot ARK för att kolla hur underlaget var. Lite trist att dom inte hunnit sladda av banan innan det frös på, då hade man sluppit alla knölar o gropar. Som vanligt så hade någon varit där & byggt upp hinder, men INTE plockat undan efter sig. Tycker det är dåligt stil att lämna framme då man får vara där & använda deras hinderpark. Iaf så låg det sockerbitar på platten med en bom ca 25-30 cm så jag testade att travhoppa det då jag måste lära om helt då Prince inte hoppar som ridskolehästar, utan han hoppar som han ska d.v.s med ryggen ( som en katt :) ) Då jag inte är van vid det så tänkte jag börja om på låg höjd för att lära mig & bli säker på mig själv :) Jag hoppade det 4-5 gånger & är så stolt att jag vågade stå upp tills han landade, vilken känsla att inte få hans rumpa i häcken bara för att jag har satt mig ner för tidigt. Nu jäsingen så ska det tränas i vinter, Jiiiiihaaaa :D

Blev en superhärlig tur på 2 timmar i strålande sol med en massa surr & skratt, där vi ömsom var på vägen & ibland red vi rätt ut i skogen runt träd :) Jennifer & Zeus tuffar på i samma tempo som Prince så han är kul att ha med på turerna. Summering av 3-delat Baucherbett på Prince:
- stor tumme ner då han total ignorerade det.
+ Att jag mestadels red med vikthjälper & skänklarna i dag & han svarade kanon på det :D :D Väl tillbaka så tog vi in Rewir & tvättade bort alla småskorpor som kommit. Under tiden fick Prince stå inne med sitt coolertäcke i bomull så han torkad då han går utan täcke ute & vill inte ha han sjuk.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg