Dagens surprise eller not

Tänk att vissa lever genom facebook, tas man bort där då är man inte vänner längre? Vart har samhället tagit vägen då folk inte törs prata med varandra utan lever via datorn? Dagen story är som följer - Jennifer började jobba som ledsagare åt en väns son, hon blev sjuk & meddelade detta som man ska. några dagar senare fick hon en snäsig förfrågan på Fredagen om hon inte skulle jobba, då skrev hon att hon ff var sjuk. Det skulle man allt meddela, men det hade hon ju gjort!! I min värld så är man sjuk tills man ringer & friskförklarat sig, inte inför varje pass, eller har jag fel? Ringer ni varje dag till ert jobb om ni är sjuka & meddelar det? Jag har då aldrig gjort det iaf, jag har ringt & sagt till när jag varit på benen igen. Då fick Jennifer fan för att sonen var hysterisk p.g.a att hon inte kom & jobbade/ meddelade det till dom. Hur kan det bli Jennifer fel? Det var inte hon som sagt att hon skulle komma & jobba det var föräldern, det må vara dennes uppgift att meddela att hon ff var sjuk, inte säga att hon skulle komma & jobba.
Jennifer hade pratat med oss om att hon skulle sluta som ledsagare om hon kom in på skolan ett sista år, det var allt vi visste, då det bli ren massa läxor & mindre tid över.

Hur som så hade Jennifer ett möte med någon på kommunen, där hon meddelade dom att hon inte ville fortsätta som ledsagare. Då mailade handläggare familjen om Jennifers beslut & där började nästa del.

Då fick först Jennifer skit för att hon inte meddelat familjen o barnet att hon skulle sluta, så barnet i fråga blev hysterisk, åter igen - Hur meddelade man detta till barnet? Man kan göra det smidigt eller osmidigt beroende på vilken reaktion man vill ha. Jag fick skit för Jennifer beslut & kontentan av detta är...........jag blev bortplockad som vän på Facebook :o Då har man gjort sitt val & då får man stå för det. Skit kan jag ta om det är befogat, men det här är så sjukt

Gillar

Liknande inlägg