Dagen efter träningen

I dag var Prince sur å grinig när jag gjorde iordning honom, vet inte om det är träningsvärk eller annat.
Han är liite för tjock om magen då dom har fri tillgång på hö, men nu i SMHN på balen. men lyckas äte en hel del ändå

Provade att plocka bort fårskinnspadden under sadeln & lägga dit en fjärilspadd istället, men då klämde sadeln framtill på Prince, så nu får han ha fårskinnspadden tills han musklat på sig lite till och då får vi se hur sadeln ligger då, vill inte byta sadel igen..

Blev en sväng ut på träningsbanan i lite trav, Prince ville inte fatta ett smack av det vi tränade på i går & det borde jag ha fattat då Polackerna behöver 1 ledig dag efter träning för att smälta det dom gjort dagen före.

Jag försökte träna på travbanan men beslöt att prova på ridbanan istället, men gav upp då jag måste ha sporrar som lite hjälp för att han ska lyssna. Travade några svängar på vägen utanför stallet så han fick röra på fläsket sitt ;) Både matte & häst behöver intervalltränas för att bränna en hel del kilon :P Tror att våran Bästa F ska få lägga upp en träningsprogram för oss "tjockisar". p.s Jennifer & Rerwir kan oxå få vara med :D Tror jag är i behov av både massage & en kiropraktor då jag har otroligt ont i höger nacke/ axel + höger höft Nu har Jennifer skaffat en blogg där man kan läsa om hennes & Rewis utveckling Här

Gillar

Liknande inlägg