Dagen efter stormen Ivar

Alla hästarna hade varit lugna i natt & i morse, så skönt att höra :) Vi skulle köpa ett litet sött oljeelement på Biltema som vi ska ha i vår sadelkammare, men dom var slut!! Kommer in om 2 veckor :( Bra storlek & pris, 3 kg å 199:- :D I dag blev det istrav på rakbanan och klättring i skogen med inslag av hinderbana i form av jättegranar som blockerade vägen, men det är ju inga problem då man sitter på 4 "hjuls"drivna djur :) Blev kallt som tusan på låren och fötterna när det blåste småspik.
Kändes inte bra att rida i dag, tyckte allt gick åt pipan, måste kanske sänka mina krav på mig själv en liiten aning och "bara" rida okomplicerat. Tyckte att jag satt snett i sadeln, Prince gick med halsen svagt böjd åt höger trots att jag höll vänstertygeln sträckt :( Lämnade tillbaka ridbyxorna med fleece då dom var snedsydda, inte kul då gylfen satt snett :/ Hoppas det känns bättre i morgon när vi ska rida ut. Vi ska iaf sätta på slowfeedingnätet på balen i morgon då det hann komma i dag :D :D
Nu ska det bli slut på höspill & tjockmagade hästar + att det blir lite mer pyssel för dom istället för att bara mola i sig :P ;)

Gillar

Kommentarer