Dag 2 Hoppning

Jag hade ridtid kl 16.00 idag med så jag hann se vad vi skulle göra & lära mig banan. Idag var jag smart & tog en shake innan jag skulle rida så jag skulle orka hela passet.

Red fram som vi jobbade igår med ställning & Prince var mjuk som smör, så härligt att rida trots extrem träningsvärk i armar & mage.

Vi började hoppa fram på ett räcke som låg på 50 cm & ökade eftersom. Jag är så sjukt stolt över min insats på det räcket då jag idag hoppade 100 cm! Där gav jag mig då jag inte ville ge mig på högre då jag vill vara säker på att klara av det.

Sedan hoppade vi en serie med ett räcke, en oxer & en oxer. Sedan körde vi på hela banan som var på 9 hinder. Första svängen låg hindren på 50 / 60 cm & sedan 80/ 90 cm.

Jag fick ett stopp på 6:an då vi kom lite i obalans på 4:an & inte kom i fas efter 5:an. Sedan körde jag hela banan igen utan problem. Så underbart att kunna hoppa utan problem & med superbra coatching av Monia ❤️

Vi är ett blandat gäng som sover tillsammans med ett åldersspannet från 12- närmare 50. Vi har sjukt roligt på kvällarna & skrattar så vi kiknar då vi har extrem sjuk humor.

Det började regna i slutet på vår lektion & när jag stod på banan efteråt regnade det ännu mer men det var rätt skönt.

Avslutade kvällen med gemensam middag. Prince fick en dusch & gjorde kväll vid 21. Imorgon rider jag kl 10, så vi kommer hem i vettig tid

Då min skitmobil inte har mer minne så kommer filmen upp imorgon

Gillar