Cool Söndag

För hästar & människor. Vi fyllde upp hästarnas byttor med vitamineraler så det finns för 9 dagar/ häst, så skönt att ha det klart då det är en del saker att fylla på. Nu är det bara att tömma i krubban & i med lite kraftfoder & vatten = klart :)

Då grabbarna gått hyfsade pass i 2 dagar så släppte vi dom i paddocken för lite lek & bus. Jag trodde att dom skulle vara lite trött efter ridturerna, men icke sa nicke, dom verkar ha ladat upp med havsluften i går o skuttade omkring som dom aldrig gjort tidigare, är bara såååå glad att dom bara gör dessa glädjeskutt när dom har "frilek"
Har aldrig sett Rewir göra såna höga skutt, han brukar inte få upp bakdelen, men det fick han i dag :o Sedan fick dom gå in & äta lite nomnom å vila medans vi kalkade hagen för att se om smörblommorna försvinner :)
Ponnyn vi hade tidigare behövde oxå släppas i paddocken 1 gång i veckan då han fick rasa av sig all överskottsenergi + rulla hur länge som helst då han var väldigt lugn & samlad vid ridning. Har knåpat ihop en planering för veckan då Jennifer ska hoppträna med Rewir till helgen, så nu är det klättring i morgon för grabbarna :D

Nu hoppas jag på att solen ska titta fram i morgon eller iaf vara uppehåll

Gillar

Kommentarer