Brrr, råkallt i dag

Hej alla fina 😍

I dag har det inte blivit många knop pga  värk deluxe. Hatar verkligen när det blir omslag till kallare då jag inte fungerar normalt.

Åkte iaf iväg med transporten i morse för efterkontroll, men det blev inge bra resultat så vi måste byta vajrarna & fixa påskjutsbromsen. Nu har vi iaf 4 veckor  på oss att fixa det. Får köra superlugnt då vi ska iväg någonstans.

Åkte ut till stallet & lyckades backade in transporten så snyggt 😎

Fixade stallet & krattade sedan planen utanför stallet/ höboden, kan inte se
Jag & Tindra körde en liten vårstädning i sadelkammaren, shit vad det blir dammigt bakom våra trådbackar 🙈🙈

Gick & skulle dika lite i hagen, men jag kunde inte låta bli att kratta ihop det som tinat fram. Det blev bara 3 små högar som jag ska ta ut imorgon, äntligen är det slut på de stora tunga kärrorna 😁😁😁

Passade på att brodda av honom i hagen, han stod så lugnt & stilla, mutad med en liten godis. Nu kan jag rida på efter vägarna utan handbromsen i 🙂

Det har gått troll med hane till Akira. Den vi blivit lovad sedan tidigare blåste oss på en parning, den vi hittat i Östersund blev indisponibel, så det har skitit sig. Nu testar vi den hanen vi provade i januari då vi kör på omparning. Nu vet jag när hon började löpa så hoppas jag att det ska gå vägen  så vi får lite smått i juni.

Gillar

Kommentarer