Bristningsgräns

Go kväll!

Då jag skulle lämna in bilen för byte av framruta i morse blev det ingen sovmorgon i dag heller.

Det har tagit ovanligt hårt på mig att inte fått sova ut ordentligt på flera veckor så är jag slut helt enkelt, har kort stubin, rastlös, magkatarren är tillbaka och väggen kryper allt närmare för första gången på många, många år och dit vill jag inte igen.

Jag har kört på lite för hårt under många veckor, mycket pga av beskedet om att jag behövde ta bort min älskade Prince efter många månader av ovisshet. Då behövde jag något som tog bort lite fokus på det och att sysselsätta mig fungerade. Då kändes det bra, nu kommer räkningen med ilpost och den ska betalas helst i går 🙀😢

Nu ska jag fokusera på min familj, hälsan, Milton och min resa framåt då det är Moniat räning i slutet på oktober.

Planen var att somna om då vi kom hem efter att ha lämnat in opeln på Ryds glas i Birsta, Jennifer somnade men inte jag.

Vi åkte till stallet på em, in med Milton direkt, smörja på salyvase och sedan fick han gå in och äta. Jag mockade hagen och Jennifer longerade isisarna, sedan tvätta Miltons ben och torka så gott det gick.

Lastade Milton på 30 sek i dag, han gick på sidan en gång, sedan direkt på, så stolt över honom, han har ju bara varit här en vecka men det händer så mycket positivt med honom 😍😍 och vi har tränat bra med honom intensivt i 2 dagar bara för att få in vanan för honom igen 🙂

När vi skulle hem så lastade vi honom med sadel och träns utan problem, klev bara rakt in och parkerade 🏆🏆🏆🏆🏆

Fick svar på kolla masken i dag, inga parasiter påvisade och odlingen på stora blodmasken får jag svar på v.41😎😎

Gillar