Besök på Akuten igen.

Go kväll ☺

Vilken dag det har varit. Vi kom till Akuten 13.00 sedan fick vi vänta i ett samtalsrum
(där dom proppade in folk) fick gå iväg till avskilt rum en stund då en läkarstudent skulle undersöka knät & skriva remiss till röntgen.

15.00 fick vi äntligen komma till röntgen & ännu mer väntande. Sedan tillbaka till samtalsrummet för inväntade att dom skulle kolla bilderna.

16.40 fick vi äntligen träffa ortopeden. Tack & lov inga frakturer eller sprickor, däremot såg dom förkalkning på menisken 😣

Symtomen är smärta från knäleden och särskilt vid springan mellan lår- och underben (ledspringan). Smärta på insidan av knät är vanligare än på utsidan då den inre menisken oftare är den som skadas. Vridrörelser, som hastiga vändningar, med belastning på knät provocerar ofta smärta. 

Så jag har (o)lyckats ordentligt i år, nu får det vara stopp på elände & smärta.

Fick en linda på benet 16.58 & sedan var det full fart till ett möte Jennifer skulle vara på 17.00 på sjukhuset.
Jag kan lova att det fläktade då hon körde rally med rullstolen 🤣😂🤣😂

Efter det var vi värda lite mat, så det blev Big Boy i Birsta, sedan till Arken för annat foder till Minna då hennes mage ogillar det vi har nu.

Hem en sväng innan vi åkte till stallet. Det blev vila för Prince i dag då vi var rätt slut. Jennifer fixade stallet, tog in & kollade igenom benen & smorde in broddsåren på honom.

Finaste barnen vi har 💖💗💞💖💗💞

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
förkalkning är inte det samma som artros? I så fall är denbästa medicinen att träna träna och träna benet och musklerna kring knät .
nouw.com/fia_jungdalen
mariellefriman
mariellefriman,
Usch, så tråkigt med knät...
nouw.com/mariellefriman
Ankibus
Ankibus,

Värst är blåsorna i händerna & värk i axlarna. Är förhoppningsvis fit for fight snart igen 😊

nouw.com/ankibus