Backa och tänk om

I dag fick Prince en genomgång till med massage av Ingela. Han var mycket bättre än sist & det hade inte gått tillbaka till det läget & det är underbart 😍

I dag släpptes det på ännu mer spänningar & han kunde slappna av snabbare. Nu håller vi en tumme på att han ska hålla sig ett tag.

Appropå att backa, då Prince tappat lite driv & sjäkvkänsla i hoppningen även med Jennifer så kommer vi att backa rejält nu & bygga upp igen.

I mitt fall så känner han ju direkt att jag är obalanserad i och med svagt vänsterben så har han klurar ut hur jag ska åka av, dvs tvärnit, ner med huvudet & blixtsnabbt till vänster, då lämnar piloten rodret 🏇🚀☄

Vi kommer inte att satsa på att tävla förrens det känns ok för mig & Prince. Vi kommer att hoppa låga hinder & åka på Pay ń Jump så det känns bra.
Jag måste bli smärtfri i kroppen så jag reder ut att sitta kvar, pallar inte med att bli skadad hela tiden.

Nu kommer jag bara att skritta ut så han får röra på sig & busa med honom i paddocken så han får bralla lös & släppa på onödig energi & spänningar.

Jag skulle behöva hitta en noggrann & duktig ryttare som vill hjälpa till med Prince, då Jennifer inte har lika stort intresse av hästar längre.
Då jag rider efter Logisk Ridning så är det inte plättlätt att hitta någon, men det viktigaste är att man är lyhörd, rider mjukt & läser av situationerna.

Nu blir det tv tills 👀 ger upp ☺

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Så gutt med massage! 😍
nouw.com/mariellefriman

Liknande inlägg