Avskyr kallt regn & dumma människor...

Vila lite innan vi hämtade upp Emilie på väg till stallet, bra att kunna plocka upp på vägen så hennes mamma slipper åka fram å tillbaka när vi ändå ska dit :) Emilie är en helmysig tjej som vet vad hon vill :) Blev ingen lång ridtur i dag då det var skitkallt, blåste storm och det regnade så vi vände & ställde in grabbarna i stallet för kvällen. Är skönt för grabbarna att få sova inne då det blåser & regnar som om nån har vridit på vattenkranen + att hästgaraget inte är riktigt klart. Sedan plockade vi in de andra hästarna som fick komma in & mysa i värmen med lite mat :) Man måste fundera hur folk är funtade, istället för att betala de skulder man har så ska det hotas med att saker ska tas upp med advokater & upp i tingsrätten. Är det inte ett tydligt tecken på att man är skyldig om man måste kräva att en advokat tar kontakt med personen i fråga? Eller rättare sagt ena föräldern törs inte prata med mig, utan kräver att jag måste ha en advokat som kontakat henne?? Gårdagens inlägg på fejjan:
Vore det lagligt att slå ihjäl någon så skulle jag göra det omgående!!
Den förbannade Ohyran från Östersund som Rewir stod hos. Inte nog med att hon stulit sadel, täcke, grimma, träns, inte haft honom försäkrad, struntat i att han fått en griffelbensfraktrur som inte åtgärdades & gett fan i att betala besiktningen som utfördes för hennes skull så JAG fick en jävla räkning på 1600:- + det som frakturen kostat oss ca 10.000:-. Inte nog med det så är hon så jävla feg att hon inte törs svara i telefon!! Utan ska anmäla mig för förtal då jag kallade henne för tjuv!! Tyvärr så kan man inte anmäla sånt som är sant.
Män int ä ja bitter.
Kan bara hoppas att KARMA slår till hårt & jävligt för henne.. * mohahahahahahah* Jag har ett Ess i rockärmen, ska bara ta mig ner till en instans & filura, har ett undertecknat papper av Ohyran i fråga, Inte jävlas med mig......... Nu är jag färdig med detta, får jag inte igenom mitt Ess i rockärmen lägger jag ner. Vi har iaf fått tillbaka världens goaste häst som litar fullt ut på Jennifer & inte är rädd när man rör sig omkring honom <3 :) <3 Annars är det bara bra med alla i familjen, barn & hundar och mina äkta vänner som jag vet vilka det är <3 Klurar på lite julklappar, har 1 klar till varje barn, gubben är lite svårare att hitta på nått till, men det ska nog lösa sig oxå ;)

Natt i natt :D

Gillar