Att sitta löst i sadeln

Go Kväll :)
Varför sänder dom så mycket bra serier mitt i natten? Jag hängde framför tv´n till kl 3 i natt & vaknade 8.10. Hela dan har varit ett töcken. Åkte & fixade stallet mitt på dan & körde bort lite saker till stallet.

Hem för mer vila & mat innan det var dax att åka & ta in Prince & försöka få honom ren. Han har rullat sig i den absolut lerigaste plätten i hagen några dagar nu , så det dammade fint när det skulle bort, iofs så försvann det en massa hår oxå, men man skulle ha haft ett munskydd.

Kom iväg & jag kom på den smarta ideén att ta på mig stövlarna så det skulle vara klart då vi kom fram. Ännu en idé som inte var så lysande, men det gick med mycket möda.

I dag var det nya ryttare som var med, trevliga tjejer var det :)
Vi började med att rida runt pölen i trav, sedan de gröna bommarna, volt runt pölen & framdelsvändning runt en mjuk bom. Vi körde den några gånger åt varje håll & sedan la vi in galopp runt pölen & bommarna. Blev många svängar & olika banor, där det var mycket titthinder så jag fick liite problem då Prince gjorde tvärnitar med kast, bockade & hade sig. Överlag var det en bra träning där jag fick utmana mig själv lite, hoppade inge högt då Prince vilat i 4 dagar, Oxern låg på max 60 cm & de andra på 50. Film kommer i morgon.

Tog & duschade av honom efteråt så nu får han ha täcke på sig i morgon så han är ren till på söndag.

Nu blir det vila innan ögonen går i kors.

Önskar alla en trevlig valborg <3

Gillar