Årsresume 2018

Ja, vilket år det har varit. Många dalar, lite färre toppar, men dom finns.

Jag och Prince var med på några hoppträningar, sedan ramlade jag och vred knät illa i början på februari så jag fick ridförbud i flera månader.

Han dängde av mig rejält 2 ggr efter det och vår sista hoppträning hade vi 2 Maj, sedan vad det slut, men det visste jag inte då.
Åkte in och kollade upp Prince på PH Vet, Han hade inflammation i bakknät, så det blev behandlat och vila 14 dagar. Tillbaka, då är han ff halt. Nu böjer vi igen, röntgar och behandlar nu hasen. P säger att vi ger han 2 behandlingar i hasen, annars finns det inte så mycket att göra. Kommer tillbaka på återbesök och han är ff lika halt, behandlingen har inte tagit :( Där är jag själv med Prince och får det vidriga beskedet att han kommer att bli utdömd. Fy fan vilken dag det var. Han fick iaf gå och må som en prins sina sista veckor med mig.

Började leta häst och vi åkte till Västerås -Skövde - Hjo- Örebro - Västerås - Borlänge - hem.

Köpte en unghäst i Falkenberg på vinst och förlust, det var Filip F. Han hade lite väl mycket nerv för min del, så han bor hos Lina där han kom till rätt person. Då jag inte har/ hade en aning om hur avkommorna efter den hingsten lämnar så löste det sig bra till slut.

Hämtade hem milton från Borlänge 22 September. Tyvärr så klickade vi inte, hur mycket jag än gillade honom så fick jag inte någon respons alls ifrån honom, han är så sjukt vacker och jag önskar att vi hade fungerat ihop.

På juldagskvällen åkte vi ner med MIlton till Värmland där vi bytte honom mot Braweheart..

Brawen har landat och nu jobbar vi (Lina) på med inridningen av honom.

Nu ser jag fram emot ett nytt oskrivet år, som förhoppningsvis blir bättre än 2018, utan en massa skador på häst och mig.
Nu ska jag se till att stärka min kropp så jag orkar hänga med i Brawens tempo sedan :)GOTT NYTT ÅR!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg