Årets sista Pay & Jump ute

Upp & iväg till stallet vid 8.30. Skitkallt, bara +3, koppla på transporten & plockade fram det som skulle med. Hämta in Prince som fått sova med täcke på i natt så jag skulle slippa borsta ihjäl mig på jord & spån. Kom fram till 10 & gick banan, dom hade byggt banan på 1/2 planen, så det var lite trixiga svängar & några längre galoppsträckor.

Blev skitkallt att bara vänta, så när jag väl fick komma in på banan så hade jag ingen känsel i fötterna eller fingrarna + att det började tokhagla, så jag såg inte så mycket.
Vi tog oss runt med 1 pet på 4:e hindret, det gör inte något alls då jag fokuserade på att försöka hänga kvar lite vid landningen, så jag inte rätar upp mig för tidigt. Jag lyckades med det, men då började höger armbågen leva sitt egna liv istället, det kan ju iofs bero på den tjocka jackan oxå, då det blev tjockt under armen :D

Jag förstår mig inte på mig, jag är inte ett dugg nervös att hoppa en bana, men så fort jag kommer in på banan så rinner all energi bort & jag får slita som ett djur för att Prince inte ska stanna. Nåja, det är väl bara att träna ännu mera, få mer rutin så löser det sig kanske.

Stort tack till Matfors Ryttarförening som ordnade en sista Pay & Jump ute för i år. Alltid lika glada & trevliga funktionärer varje gång :D

Stort tack till Matildas kille som var snäll & filmade mig, det var väldigt uppskattat :)

Väl tillbaka i stallet så har Prince lyckas dra grimskaftet under stålplattan i väggen i transporten & dragit upp det, tänk om han kunde ge fasen i att fippla med allt. Hur som helst så blev han glad att få komma hem & springa ut till bästisen i hagen.
Prince hade fått mockad box då bästa stallisen hade mockat åt mig, så jag behövde bara packa in sakerna & åka hem till värmen <3

Nu är det fodrade ridbyxor & varmare skor som gäller om man inte har tjock vinterpäls :P
Jag tog hem 3 set benskydd som behövde få lite omsorg då dom blivit lite för smutsiga & sedan lagade jag till köttfärsås, så gott, mmmm.
Nu är det dax att parkera på spikmattan en stund. 
Önskar er en härlig Lördagkväll :)

Gillar

Kommentarer