Årets mål

Har en del mål uppsatta i år, både personligt & hästigt. Man ska sikta mot stjärnorna för då kommer man kanske till trädtopparna. Glöm allt gamalt som varit, det är ett nytt & fräscht år med nya möjligheter & bekantskaper på vägen. - Lära mig hoppa Prince från scratch - Han hoppar nå grymt med ryggen & det är inte jag van vid att hästar gör.

- Anmält mig till en hoppträningsgrupp - Det påverkar mig psykiskt då jag får prestationsångets/ hatar att göra fel offentligt. Men hinder är till för att överbyggas eller hur det nu var ;)

- Hoppa någon Pay & Jump / Klubbtävling - Ingen panik, det blir när jag & Prince är redo för det - Börja rida för en Dressyrtränare - Ska bara hitta någon som har tid för mig. Har anmält intresse till Maria Eriksson träning, så nu hoppas jag att det ska gå i lås framöver - Börja ta promenader med Bungy Pump stavarna - Måste tajta till fluffet på kroppen ;) - Jobba vidare med min sits, hållning & balans - Både till häst & till vardags - Fortsätter letande efter egen gård - Vill bo max 2 mil från stan Önskar att alla vänner får vara friska & glada med sina familjer. 2014 var det flertal dödsfall för flera familjer.
Vi förlorade min farmor <3
Ta vara på dagen & tala om för dina vänner, familj att du älskar dom Carpe Diem

Gillar