Äntligen snö :D

Äntligen är det lite vitt på backen så vi förhoppningsvis får en vit jul :D Det behöver inte komma flera meter men 50 cm är lagomt så man kan galoppera på ängen :)

I dag var det dax för skoning med världens bästa hovis Adine <3 Prince ville inte alls vara samarbetsvillig, men det löste sig till slut, så nu är han nyskodd. Nu har vi gått upp en skostorlek fram då han tidigare dragit av sin framskorna så har han haft 0:or, men nu har han 1:or. Nu har han bra traktstöd, så hovarna börjar få rätt balans.
Har bara svinont i höger handled då han ryckte till rejält, men det löser sig säkert med lite Ipren & Voltaren.
Rewir stod som ett ljus & åt hö hela tiden. Är så sjukt nöjd med nuvarande hovis så henne är vi rädd om ;) Naturligtvis fick hon lite julklappar oxå :)

Medans Prince blev skodd så fick Rewir stå med Akupressurtäcket på & BoT på benen, man får passa på att ha lite minibehandlingar när båda står inne samtidig en längre stund. Sedan fick Prince samma behandling :) Sedan fick grabbarna gå ut i hagen igen o mysa på

Vi åkte ut till en vän så Jennifer fick fota en fin ponny som tyvärr fått cancer :( Så jag vill att alla med valacker tittar på snoppen ifall det sker förändingar i utseende, knölar, klet vid "kulpåsen" eller konstig lukt då det kan vara tecken på det. Själv så ska jag försöka titta på Prince i morgon, inte det lättaste då han inte fäller ut den så gärna men jag hoppas på tur. Blev kvar ett bra tag så vi blev bjuden på god middag :) Jennifer har åkt på feber så nu hoppas jag att det ska ge med sig, men det är väl bara att drömma om då vi de senaste jularna legat heldäckade. Nu ska värktabletterna intagas & jag hoppas på lindring Tjurskallen Prince ;)

Gillar