Äntligen positivt besked

Blir ett sent inlägg då det varit fullt upp på em.

Började  att kliva upp 6.30 då bilen skulle in på service och Jörgen behövde skjuts därifrån, åkte sedan direkt till stallet och fixade allt där. Prince fick jag vila då orken var låg.
Hem och vilade innan sonen vaknade och vi åkte till tippen med skräp.

Hade en liten diskussion med mig själv ifall jag skulle träns eller inte. Då ryggen värker så blev valet lätt, träna.
Körde igenom hela kroppen och ökade vikten på några övningar,  det är ju så skönt då det är gjort, varför ska det vara så svårt att komma iväg? Nu är det slutfuskat.

Vilade till Jennifer, Emil och J kom ner.
Vi åkte ut och badade hundarna i Ljungan, passerade en man som stod med huven öppen.

När vi kom tillbaka samma väg stod han ff kvar, då stannade vi och hjälpte honom. Jörgen fick komma ur och assistera, så det slutade med att dom skruvade ur en manick, tog med sig mannen hit så han fick lite kaffe och så lagade dom prylen.

Stackarn hade 90 mil hem och hade bara åkt från Timrå och bilen hostade till och stannade i Njurunda. Så nu bör vi ligga plus på karmakontot, man måste våga stanna och hjälpa till när man ser att någon har problem, inte bara åka förbi och titta.

Äntligen blåser det åt rätt håll, fick besked om betet i juli åt Prince idag, så nu får han käka gräs 1 månad, det blir kanonbra. Vi ska kolla och fixa hagen så den är ok nu i veckan 😁😁😁

Gillar