Äntligen lite sol

Sov till 8 i morse & drog i väg till stallet för lite pyssel, härlig med sol efter detta regnande.

Började mocka, så det var gjort, fixa maten & fyllt vatten. Sedan kom stallägarn hem från Vet koll av pålle. Surrade o klurade på passande boxar, då deras nya inte trivdes som dom stod nu. Blev lite kaos i mitt huvud då jag inte hänger med då det blir allt för snabba förändringar. Tänkte till & gick ut efter Prince för att se om han fick plats & hur han verkade trivas. Han ställde sig & titta ut o sedan började äta hö, så han fick stå kvar inne medans vi åkte iväg på lunch. När vi kom tillbaka så var han kolugn, så det ska nog bli bra.

Longerade Prince så han blev uppvärmd & sen hjälpte Annika mig att longera honom inspänd då jag har svårt att gå med. Han skötte sig kanonbra & lyssnade för en gångs skull, så han fick gå ut till hagen igen. Sedan började det att regna...... Har fått allt gjort som ska göras & väntar på att få en besiktningstid för Rewir nästa vecka, lika bra att han är bes & klar så det inte blir nån överraskning ifall nån vill köpa honom.
Är så tacksam att jag har så fina människor omkring mig i stallet & världens härligaste stallägare :D

Blev Chinamat till middag i dag, så nu är det paltkoma nr 2 för dagen :D Resten av kvällen blir det högläge med benet så knäet får vila

Gillar