Äntligen fredaaaaag :)

Vaknade upp till en vit värld & svala vindar, var tog våren vägen? Jag vill ha sol & snöfritt, snön kan hålla sig borta till nästa vinter.

Åkte till stallet & tog in Prince som var själv i hagen då Diamond var ute. Ställde han på gången & la på spiktäcket direkt så han skulle tagga ner lite. Medan han stod med det på sig så mockade jag, fyllde upp matbyttorna för veckan & sedan högg jag in på utrustingen. Bytte schabrak, smorde in sadel, träns & putsade bort lera från stigbyglarna. Nu är vi klara för helgens träning & tävling. Plockade av spiktäcket efter 50 min & han fick en rejäl pälsborttagning, tvi vad päls man får överallt, men nu är han så fin han kan bli med vinterlurviga ben :)

La ut en ny annons om stallplats i dag & skrev att jag sökte akut från 1/5, men tydligen så måste man förtydliga allt då det finns folk som missförstår/ läser in det dom vill & tror vi är osams. Det är vi absolut inte, är superbra stall, men det som är, är att jag behöver träna mer kontinuerligt & oftare på saker som är lite svåra att göra då jag står där jag gör, annars får jag sitta & köra till ridhus 3-4 ggr/v. Vi behöver träna mycket på titthinder, hoppa inomhus för att få upp lite sug mot hindren & hoppa tillsammans med någon mer så man kan ta hjälp av varandra.

Jag ska ju börja tävla i år & behöver verkligen nöta på med min lilla hezt så vi blir ännu bättre för snart är det tävlingsdebut. Min förhoppning är att det ska ske 30/4 på Östjämten, så nu ligger vi i hårdträning :D
Nu laddar jag i 1:a hand för Moniaträning i morgon på en superpigg hezt, lär bli en hel del bocksprång & skönssång då vissa tycker att vi ska sjunga lite *asg* här får ni Alexander kyckling, lyssna på den några gånger så fastnar det som klister i huvudet.

Tittar på Let´s dance & väntar på läggdax så jag är pigg i morgon. Jennifer följer med & filmar så det kommer upp film på kvällen. Får se om jag får tugga grus :D
Sätter på en martingal i morgon så har jag något att hugga tag i om det bär iväg i rodeostyle

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Haha Klassisk svensk vår de där... 😉
nouw.com/brieditiseventing
Ankibus
Ankibus,
Att det är 😃
nouw.com/ankibus

Liknande inlägg