Äntligen :D

Var & hämtade min sadel i dag som varit borta i ett par veckor nu då den låg snett på Prince & jag fick trampa till sadeln åt höger hela tiden då jag red. Det visade sig att 1 panel satt snett så den har dom flyttat, så nu hoppas jag att den ligger bra igen, annars måste jag sälja den & leta ny då han bygger muskler som tusan nu. Ska bli så skönt att inte rida i dressyrsadeln hela tiden, den är skön, men inte att rida långturer med intervaller. Sedan så var det dax för besök hos en Osteopat för att se om hon kan fixa min kropp. Hon hittade låsningar som satt som berg mellan skulderbladen, stretchade djupa ljumskmusklen för att se om min höftvärk ger med sig, fixade mitt bäcken så det blev rakt. Kändes inget särskilt efteråt, men jäsingen då vi kom till stallet började jag få huvudvärk som accelererade till migrän. Vi mockade bara boxarna, fyllde på vatten, städa lite i hagen, fyllde mathinkarna & sedan hem.Pratade med världens bästa hyresvärd innan vi for hem, kan inte fatta att man kan trivas så otroligt bra i ett stall, t.o.m hästarna mår toppen o trivs kanon, inga stressrelaterade olater som de haft i tidigare stall :D :D

Vi fick inte göra något tungt efter behandlingen så i morgon ska vi rida lugnt. Ska försöka luska fram något som man kan ha som bommar, då kan vi träna på vår ridbana :)

Bella är så otrolig kelsjuk efter att hon blev parad, hon vill helst ligga på en som en katt. Nu är hon 1 vecka närmare valpning :)

Har vilat nu + tog en migräntablett så nu har det värsta släppt.

Bara vila nu för i morgon ska grabbarna få fina fötter

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg