Äntligen bröt solen igenom

Både vädermässigt & psykologiskt, nu är vi på G. Fick ett meddelande i förrgår att stallplatsen jag väntat på helt plötsligt inte skulle hyras ut, sånt borde man ha koll på. Blev rätt besviken, men det är bara att ta nya tag, det har hänt lite för ofta på senaste tiden så man lessnar på det. Mötte en bekant senare på em & frågade om dom ev hade en box över & det hade dom. (Y)

Jag & Prince har trivts superbra hos <3 Pia & Diamond <3, jag kommer att sakna våra ridturer men förhoppningsvis kan vi åka & bada med hästarna tillsammans i sommar på Aldernäset :)

I dag har vi kört spån & lite prylar som inte behövs de närmaste dagarna, det är skönt att sprida ut bärandet lite så man inte får ont.

Prince har fått en välförtjänt vila nu i veckan då jag & Jennifer varit lite risiga & han varit lite öm. Ska på hoppträning på THF i morgon för Maria Berglund, men kommer att ta det lite lugnt då vi båda är fixade i kroppen :)

Ska ta & röja bort lite mer på övervåningen, men annars blir det lugnt. Jag har äntligen fått ut vinterkläderna & skorna på vinden, nu får det inte bli så kallt igen.

Gillar