Älskar livet just nu så otroligt mycket

* Har en underbar familj * Står i ett kanonstall där både hästarna & vi trivs som fisken i vattnet, har redan stått här i 7 månader :) * Har 2 underbara tränare som hjälper oss i 2 olika dicipliner * Har så fina hundar & hästar * Underbart väder
I dag hade jag hovslagare C på Prince då han behövde få framfötterna verkade. Han var bara lite bänglig, men lugnade sig snabbt & fixade att stå framåt med hoven på hovpinnen. Vi har plockat bort brodden fram, men bak satt dom som berg så dom får han slita ner själv. Nästa gång ska han få 2:or istället för 1:or som han har nu i skostorlek Efter hovis så kom F för att rida igenom Prince & se vad han behöver träna mer på. Det gick kanon som vanligt, han hade svårt att gå rakriktad i vänster varv så hon fick jobba på för att få ut rumpan, men det gick till slut. Han har blivit mycket starkare i kroppen i galoppen så han orkar hålla upp huvudet istället för att ha det nedsänkt. Han fick stå inne o torka & äta mineralerna medans Jennifer fick en lektion av F. Medans Jennifer red så bytte I & jag ut all tråd i grabbarnas hagen + några stolp som gett upp, det gick fort som tusan :) Hem & vila en stund innan vi skulle ut & lastträna Rewir med Nånn.
I dag gick han in & stod helt lugnt medans vi lyfte lämmen, slammrade med bakbommen löstagen, flytta in mellanväggen till rätt läge. Han skötte sig exemplariskt & man ser att det vi gjorde förra gången har befästs :D Nu har vi iaf bestämt att vi ska spara ena tiken <3 Den ska Stefan få gå kurser med så han oxå får lära sig + komma nära den då han ska ha den som sin.

Nu är det vila...

Gillar