Alla

Började med att vi sov lite längre än tänkt, men utan panik. Fixa fika till Monia & sedan ut till stallet. Jennifer fixade Rewir & jag borstade Prince o kollade hans sår. I dag fick han gå ut utan bandage så det får lufta då det nästan är läkt. Lastade Rewir på 3:e försöket, så det var bra gjort då han inte hade Prince som sällskap. Vi åkte så pass tidigt att vi kunde sitta & tittade på 1:a gruppen som red, i dag var det en bana med lite kluriga svängar. Det var många hästar som var laddade & brallade som tokar, måste vara vädret & pälsfällning på G :) Blev en hel del surrandes på läktaren så tiden gick fort. Sedan kan jag tycka överlag att man inte ska skritta in framför någon som kommer med fart på spåret, att hålla sig ur vägen & visa hänsyn. Det gäller i alla grupper man tittar på oavsett vart man är.

Sedan var det dax för Jennifer att hoppa, Rewir såg spöken i allt o alla, han var t.o.m rädd för att gå nära läktaren. Gick bra för dom att hoppa, men på ett av de sista sprången drog han med sig bommen med bakbenen & började hoppa på 3 ben, men det var troligast en nervkläm då han kunde hoppa vidare utan men & fick ingen svullnad o ömmade inget.

Men att man släpper in nytt ekipage från nästa grupp innan hela gruppen hoppat klart var ingen hit då dörren stod öppen & dom höll på att hoppa inne. Man kan stå utanför & vänta på sin tur, det gäller ju alla då det stör.

När dom hoppat klart så gick vi in & kylde av benet o duschade av honom, Lastade på han direkt, trots att det var hästar & massa människor omkring transporten som han brukar vilja hålla koll på, men han blir ju mer van så det bör gå lättare & lättare att lasta honom. Gick in & tittade lite på ponnyerna, men åkte ut med Rewir & sedan själv hem för lite mat :)

Åkte ut igen i kväll för insläpp & massa pyssel, så nu har båda grabbarna MTG-olja i man, pannlugg & svans, nyoljade hovar & välborstade, ska bli spännande att se hur Rewirs tagel kommer att växa :)
Prince sår är så fint nu så han slipper bandaget till hans lycka :)
Nu ska jag börja skritta igång han för att se om han klarar belastningen & sedan ska det tränas på bommar, fart & hinder. Jag har 4 veckor på mig innan nästa träning så det ska jag fixa då Jennifer har en plan för mig & Prince :)
I dag bara en liten spricka kvar :)
För 12 dagar sedan

Gillar