- Grader & ridhusdax

Så underbart att det kommit snö, nu kan vi kanske börja rida på lite om det får ligga kvar. I dag släppte vi ut alla hästarna i stallet då vi ändå skulle vara där tidigt då vi skulle åka till Färsta med Prince. Prince ville inte riktigt gå på transporten, men efter 4 försök så traskade han på utan problem. Han brukar ju inte ha sadel på sig då vi lastar, men för att underlätta och slippa sadla i kylan så fick det bli så i dag.
Jag började rida fram han medans Jennifer & F byggde fram hindren som skulle vara i dag. Prince var jätteduktig, trots att det var 7 månader sedan han hoppade med ryttare, men det ska vi ändra på nu. Nu ska vi börja hoppa lite lågt för att bygga upp dom muskler han behöver för att orka med. Vi blev kvar lite längre på Färsta än tänkt då det inträffade en mindre incident / olycka i ridhuset med några andra som var där + att jag passade på att duscha av honom då det finns möjlighet att göra det där & en hel del surr i stallet med V & L :)

Tillbaka i stallet så lasttränade Jennifer Rewir, utan krav så gick han in så fin i transporten, jag satt längst in med lite godis som han fick då han tog ett steg inåt. Mycket duktig var han, då Jennifer stod utanför och skickade in honom & han fick godis av mig då han var längst in :) Prince fick gå in och torka i stallet nån timme, medan vi pysslade på med vattenfyllningåt alla hästarna, laga vårt nät runt storbalen igen....3:e gången på 5 dagar :( Nu har vi hängt ett gäng täcken på tork i garaget, då det var isflak + snö på täcken :P Liten film på hoppningen från i dag

Gillar