Min vardagsfix av tillskott
MSM // Vitamin C // Chlorella // Hemp seeds // Vitamin D3 // Zinc & Magnesium (adlinks)

Får ofta frågor om mina gröna smoothies som jag dricker till frukost varje dag. Och på jobbet så retas dom lite med mig för mina giftiga smoothies (men med kärlek så klart). Det är det bästa beslutet som jag har tagit för min mage. Har alltid haft en trög mage men aldrig tänk på det som något onaturligt tills jag läste om grön smoothie till frukost. Tänkte att det var värt att testa och speciellt med min hypotyreos. Wow! Min mage är som en helt ny mage.

Från början så var jag rädd att jag skulle bli hungrig på morgonen. Är en riktigt frukostmänniska. Älskar frukost och klarar mig inte utan frukost men jag märkte ingen skillnad på hungern. Snarare tvärtom. Håller mig mätt minst lika länge men jag känner mig piggare och mer fokuserad på förmiddagen.

Jag kompletterar min smoothie med ovan kosttillskott. Zink och magnesium tar jag dock på kvällen. Det som saknas i min samling nu är järn. Har alltid haft järnbrist men aldrig ätit järntabletter. Har inte gillat att äta medicin men ju äldre jag blir så inser jag storheten med att ge kroppen vad den behöver. Som MSM, vilka effekter den har. Så häftig produkt. Men varnar er, den är en riktig satkärring i början. Jagar ut all skit ur kroppen och det känns vill jag lova. Både på hyn och i huvudet. Men när den har arbetat klart så är det ett riktigt bra tillskott. Man får helt enkelt rida ut stormen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

CR,
Är du inte rädd att dina njurar/lever tar stryk med så mycket tillskott? Bättre att föröka äta sig till så mycket som möjligt.
None