Lördag

Innehåller affiliate-länkar

Reklam för Lindex

Klänning HÄR // Kappa MQ // Pumps HÄR

LÖRDAG, äntligen lördag. Veckorna går i ett. Mycket att lära sig på jobbet. Även om jag är tillbaka på min gamla arbetsplats, på min gamla avdelning vid mitt gamla skrivbord med med mina gamla kollegor, så är det ett par år sedan, så jag behöver lära mig allt på nytt. Efter jobbet så tränar jag crossfit igen. Så roligt att vara tillbaka. Roligt, men jobbigt. Och som pricken över i:et så har jag tampats med dåligt mående. Kroppen har varit ur sina gängor, och det har varit riktigt läskigt stundom, men efter ett besök hos läkaren så har jag fått en högre dos medicin som vi ska testa ett par veckor och sedan göra en ny utvärdering vilket känns bra.


Mellan varven så försöker jag planera den nya flytten. Teckna elavtal, teckna försäkringar, boka flyttfirma, beställa möbler, säga upp avtal (huset och förrådet), teckna bredband och planera för inköp. Behöver köpa tvättmaskin, TV, möbler (soffa och säng är beställda, men behöver köpa matbord + stolar, vardagsrumsbord, TV-bänk), kaffebryggare och tavlor. Och en epilator.
Tänk ändå att det här är mitt fjärde(!) boende i år? Efter den här flytten vill jag aldrig mer flytta (eller åtminstone inte på ett par år i alla fall). När jag väl har flyttat in så är det sen dags att planera för renovering, eller egentligen kanske mer en uppfräschning. Badrum och kök är redan renoverade, men vill sätta stuckatur, byta garderober, sätta lister, byta dörrar, byta köksluckor och sedan måla om, men försöker att inte tänka på det nu. 23 dagar till inflytt. Som jag längtar!

Har spenderat morgonen nedbäddad med en kaffe i sängen framför TVn. Älskar långsamma helgmornar. Ska strax svida om och åka och klacka om några av mina klackskor (älskar att vara tillbaka i Södertälje hos världens bästa skomakare!), köpa underkläder, träningskläder och kanske en ny klänning eller två, och sedan hämta min tvätt som har tvättats.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer