Fortfarande single as a pringle and ready to mingle

I betalt sammarbete med nätdejtingTips

Hola bitchatchos!

Ja, jag lever. Nej, jag har inte träffat någon och därför försvunnit från jordens yta. Fortfarande single as a pringle and ready to mingle. Det är bara det att den här flytten har gjort mig så inspirationslös. Jag bor i en tvårummare utan möbler i väntan på just det, möbler. Jobbar, kommer hem och värmer en matlåda, åker och tränar, kommer hem, äter mellis och somnar som en klubbad säl, men har bestämt mig för att komma tillbaka med buller och bång så snart möblerna är på plats för jag saknar er.

Men när vi ändå är inne på ämnet, att dejta. Lånade ut min Tinder till en manlig kompis i helgen, och till och med han tappade tron på det manliga könet, då är det ju inte konstigt att en själv är rätt mätt på dejtingsidor. Jag är ju en gammal räv när det kommer till internetdejting; har sett det mest och träffat dom flesta, men som nybliven singel så kan jag tänka mig att det är svårt att navigera sig bland alla dejtingsidor. Alla känner väl säkert till Tinder och Badoo, apparna som Gud glömde bort? Badoo där dickpicsen flödar och Tinder där jag träffade den mystiska mannen som kom hem till mig och hängde sin pistol i min hall, eller där jag träffade han som bjöd ut mig på middag och bad mig klä upp mig ordentligt men väl framme endast ville gå långa promenader för att sedan avsluta ena promenaden med att slänga ur sig "Ska vi gå och köpa popcorn och gå hem till mig och poppa popcorn för jag vill se hur du poppar dina popcorn". Men, det finns ju fler sidor än så, och tur är väl det, för det sägs ju att det finns någon för alla där ute, och tur är det väl att nätdejtingTips finns?

En vet dock att en har varit single as a pringle alldeles för länge när Aftonbladet ber om att få intervjua en om nätdejting, men hey, jag har ju i alla fall hoppet, och det är inte fy skam det, eller vad säger ni?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer