Fina pillerburkar

Inlägget innehåller annonslänkar från Protein.se

Magnesium HÄR // Järn HÄR

Hej finisar. Hur mår ni? Mår ni bra trots allt?

Äntligen börjar saker falla på plats. Diskmaskinen var trasig när jag tillträdde lägenheten, men idag var en tekniker här och lagade den, så äntligen slipper jag handdiska. I helgen ska jag hämta mitt vardagsrumsbord som jag har beställt, och så ska jag köpa TV-bänk, sängbord och matbord, så snart börjar det se ut som ett hem. Teknikern sa att det såg väldigt spartanskt ut här.

Inte kan väl jag vara den enda som lider av extrem trötthet just nu? Såg att Protein.se har upp till 50% på sina produkter nu under Black Week så passade på att fylla på med kosttillskott. Glömde dock att beställa D-vitamin så ska passa på att slänga iväg en till beställning. Bra priser, snabb leverans och fina burkar, så lika bra att passa på nu.

Onsdag idag, och snart helg! Och nästa vecka bör min soffa och säng komma, men även TV och tvättmaskin. Ska nog bli ett hem av det här också ska ni se. Sakta men säkert.

Nu ska jag fortsätta kolla på Top Dog innan jag kastar mig i säng. Så trött efter träningen så hoppas på att få en natt med ordentlig sömn.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

C
,

Nyfiken ♡