Hej finisar! Har ni haft en fin helg?
Jag har varit hemma och sjuk hela helgen. Tog Alvedon och gick på massage igår. Trodde att jag mådde bra tills Alvedonen (uppenbarligen) släppte. Kraschade totalt. Skulle äta risgrynsgröt till middag men orkade inte ens värma den så åt den kall. Vid dom tillfällena så är det mindre roligt att vara singel och ensam, haha.

Idag mår jag lite bättre. Tog Alvedon efter frukosten, piggnade till och körde 2 maskiner tvätt, bytte lakan och dammsög, men nu är jag en slagen soldat igen. Ligger mest på soffan och snorar, hostar och huttrar. Ställde in min lekdejt med Alexander och Sara idag. Lika bra att ligga raklång och vila hela dagen så att jag orkar med en ny vecka imorgon.

Ska försöka orka laga matlådor ikväll. Gjorde lunchlådorna medan jag tvättade. Lax sköter sig själv i ugnen vilket är perfekt när man är en slagen soldat. Men gör ju även middagslådor på söndagarna så att jag slipper laga mat i veckorna. Blir så sent om jag ska träna efter jobbet (nu lär jag ju dock inte göra det den här veckan) och eftersom jag är singel och äter själv varje kväll så bryr jag mig inte så mycket om att jag äter samma sak varje kväll.

Men hörrni, hur härligt är det inte att hösten är här? Har köpt två dräkter till hösten. En med klänning och kavaj och en med kjol och kavaj. Så peppad på hösten. Kappa och knähöga stövlar kvar att handla.

Nej, nu ska jag fortsätta ligga här och kurera mig..
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Hej finisar! Redan halvvägs in i veckan! Tycker tiden rusar förbi.

Känner mig dock rätt stressad över Afrika-resan. Jag visste ju att den inte hade ångerrätt, men eftersom min nya tjänst (o)lyckligt dök upp, och eftersom det bara var ett par dagar efter att jag skickat in avtalet, så tänkte jag att företaget kanske skulle återbetala allting utom handpenningen, men icke! Dom kan återbetala 5000 kronor, av 17500, och om någon bokar så får jag 50% av resten. För att dom menar på att dom har utgifter. Men, hittar jag någon själv som tar min plats så får jag 100% återbetalning. Och då har dom alltså inte utgifter? Känns så otroligt tråkigt. Jag hade ju ändå tänkt resa med dom i ett senare skede, men det kommer ju inte hända nu.

Så antingen förlorar jag väldigt mycket pengar eller så åker jag och känner mig tvingad att åka vilket i sin tur att stämningen inte kommer att vara trevlig. Så hur som kastar jag pengarna i sjön. Att åka skulle varken vara roligt för mig eller för dom resterande i bilen.

Känns bara så himla ledsamt. Ja, det är mitt fel för att jag bokade, men jag visste inte att den här möjligheten skulle landa i mitt knä, och det känns så tråkigt om jag ska behöva åka med då jag upplever att deras känsla för service är obefintlig. Om dom inte ens bemödar sig att svara på meddelanden (dom svarar bara på vissa frågor), hur ska jag då kunna ha förtroende för dom i en bil mitt ute i öknen?


Nåväl, worst case scenario, så får jag ju åka. Mot min vilja. Känner mig ändå rätt ledsen över det här. För här har jag fått en riktig chans på jobbet (som ändå är en av mina tidiga drömmar) som inte kommer att komma allt för ofta och jag vill kunna glädjas över det, men allt jag känner är en inre stress över att försöka bli av med min plats på resan. Tänk om någonting ändå någonsin kunde flyta på smort?
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer


Hej kompisar!

Var sååååå trött igår. Kom hem, åt tacorester, tog fram glass och la mig på soffan. Försökt hålla ut till i alla fall åtta. Prick åtta gick jag över till sängen, utan att borsta tänderna eller tvätta av sminket och tokdäckade. Sov som en stock hela natten och vaknade med svarta ringar runt ögonen. Vi har inte haft varmvatten på två dagar så fick väcka mitt pandaliknande ansikte genom att kasta iskallt vatten på ansiktet.

Efter jobbet idag rev jag av ett kortare cardio-pass. 10 minuter löpning och 20 minuter crosstrainer. Mjukstartar efter sjukdomsuppehållet, men känslan efter, så härligt! Stekte potatis och ägg till middag. Ägg och potatis är livet. Skulle kunna leva på det!

Resten av veckan då? Jobba, träna och på söndag så kommer Alexander och Sara över. Inga storslagna planer men rätt skönt ändå.
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer