Ni hittar mig från och med nu på ankarstrands.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag är väldigt frånvarande men det har varit mycket den senaste tiden med ännu ett cancerbesked, en bilolycka som resulterade i koma och en plötslig bortgång som verkligen skakade om alla runt omkring.

Och mitt i allt det här så står jag inför någonting som skrämmer mig in på djupet. Någonting som jag inte har gjort sedan mannen i mitt liv plötsligt lämnade mig, och vår familj, för nio år sedan. Det väcker minnen och det river sår.

Och än en gång så blir jag påmind om hur skört livet faktiskt är. Och hur viktigt det är att älska sig själv och andra.

Och igår så var det 26 år sedan min pappa lämnade mig. Vad tiden går fort. Det är konstigt hur man kan sakna en person som man aldrig riktigt hann lära känna. Känner alltid att en del av mig saknas. Mannen som skulle finnas där för mig, slåss för mig, vägleda mig och älska mig. Mannen som skulle föra mig till altaret och mannen som skulle se mina barn växa upp. En del av min historia, en del av den jag är, saknas mig.

Jag är snart tillbaka på banan igen, men först ska jag rida ut det här. Jag hoppas att ni förstår.

Likes

Comments

Försvinner härifrån en liten stund. Ibland tar livet  oförutsedda vägar, och ibland är livet så orättvist på alla sätt.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Jacka HÄR // Top, Gina Tricot // Kjol, New Yorker // Sandaler HÄR // Väska, Thailand

Min lägenhet är kaos. Och när lägenheten är kaos så är mitt inre kaos. Bestämde mig därför att åka och köpa inredning som fattas. Det gick.. åt helvete. Köpte en klocka som tröstpresent till mig själv istället. Världens sämsta shoppare.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Klänning, HÄR // Kjol, HÄR // Blus, Wera

Kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig. Rev ut hela garderoben. Blev till sist kjol, men älskar nya klänningen till vänster. Ryggen är så snygg!

I fredag så hade jag världens mysigaste kväll med min kusin. Vi åt på Trosa Stadshotell och sedan myste vi resten av kvällen på Fina Fisken där Ninos lirade. Första gången som jag drack vin på över två år. Ofrivilligt dock. Beställde alkoholfritt men fick vanligt vin. Kände direkt att någonting inte stämde, och mycket riktigt, jag hade fått fel. Gud, vad vitt vin smakar trä! Glad att jag ändå känner skillnad så att jag inte råkar få i mig alkohol. Efter över två år som nykter så vet jag inte hur varken kropp eller sinne skulle reagera på alkohol. Nåväl, så himla mysig kväll trots det lilla missödet.

Igår var jag dock däckad. Fick huvudvärk i fredags men då var den hanterbar. Dessvärre så exploderade huvudvärken igår. Så fort jag reste mig så trodde jag att huvudet skulle falla av. Blev Orphan Black i fosterställning för hela slanten.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Klänning HÄR // Väska H&M

Måste börja med att säga förlåt för mitt jokern-liknande leende på den här bilden. Ler sällan just för att jag ser ofta ut som en galning när jag ler. Nåväl, bär i alla fall min nya klänning. Så skön för lata dagar.


Igår då. Var på Mira Mar i kungligt sällskap bestående av två herrar. När vi skiljdes åt så var min kusin med sina barn laddade och redo för Samir och Viktor så jag gick dit, men kan ju säga att det inte var det bästa som jag sett. Det var ju tur att det var gratis. 

Och ikväll blir det en kväll i Trosa. Kan inte bli annat än en bra start på helgen.

Likes

Comments

​Har ni hört den här låten? Hade glömt bort den, men den är ​så bra! Så bra budskap. Så fin. Lyssna på hela texten. Den här låten tar mig alltid tillbaka till sommaren. Till tonåren. Till pooler, bad och mycket öl.

Do one thing every day that scares you, sing
Don't be reckless with other peoples' hearts
Don't put up with people who are reckless with yours, floss
Don't waste your time on jealousy
Sometimes you're ahead, sometimes you're behind
The race is long and in the end, it's only with yourself

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Kjol HÄR // Jacka Zara // Väska, linne, skor H&M

Torsdag, äntligen! Snart helg! Är helt paj. Ligger efter på sömnkontot men är glad för min nya kjol som är lite stor bak, men det ignorerar jag. Har världens bästa skräddare som fixar alla mina problem. Och har massa roligt planerat i helgen med start idag. Leva life.

Likes

Comments

Så trött, så trött. Värmen gör att jag inte kan sova. Börjar känna mig som ett vrak. Längtar till hösten. Först vill jag dock ha sista helgen i augusti för igår så bokade jag en resa. Tog mig och Trine en dag att bestämma oss för hotell. Kan ni gissa var vi ska? Ska bli så roligt! Och speciellt att få åka med Trine. Hade bestämt för att åka själv men så ville hon följa med, hurra!
Har ingen semester i sommar, men min chef föreslog att jag skulle ta ledigt en dag så att jag får en weekend.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Har jag berättat att jag vunnit ett presentkort på Country Dreams? På tusen kronor? Har velat fram och tillbaka om vad jag ska beställa. Föll pladask för dessa två från Day Birger et Mikkelsen, men vet inte om jag kan rättfärdiga att beställa två väskor. Den vänstra vill jag ha i stora handväskan med det viktigaste i (nycklar, kort etc.) så att det är lätt att fiska upp ur min bottenlösa väska. Även bra att ha om en ska iväg på lunchen, efter jobbet, ut på kvällen, ja, jag tror ni förstår min tanke.

Vad säger ni? Bör jag beställa dom?

Likes

Comments