Header

Förra veckan åkte jag och pappa till Berlin. Vi va bara där 3 nätter men det var mys, liksom bara vi två. Vi bodde jättebra, hotellet låg centralt i "resturang området", hade wi-fi (men det krånglade i slutet för mig men ändå), AC och bara allmänt fräscht. Orkar inte berätta exakt vad vi gjorde alla dagarna eller lägga upp alla bilderna för gjorde det på min privata instagram www.instagram/privataanke kan ju försöka följa den om ni vill. Men tänkte berätta the headlines.

Vi flög dit, tog ca. 1h!!?? Det tar typ en timme till London, Amsterdam etc och Berlin är ju närmare men att starta allt och komma upp i luften och landningen tar väll lite tid antar jag.

Och vi gick förbi en niveabutik som var söt

Detta gjorde första dagen vi kom dit efter att vi hade lagt väskorna på rummet och bytt om. Vi gick till riksdagshuset (vet inte vad något heter på tyske eller vad dem egentligen heter) och den där "porten" som var i muren (tror jag), åt glass och gick i några butiker.

Nästa dag åt vi frukost och hyrde cyklar senare vid lunchtid och cyklade till förintelsemonumentet, hitlers bunker där han tog självmord (som det nu bara är en parkering på), mall of Berlin, såg lite mur, läste lite om historien där och sedan åt vi på en mysig liten uteservering vid katedralerna.

Så nu är det bra, fast har bara berättat om 2/4 dagar men orkar inte skriva och fixa med bilderna mer + att det är inte ens intressant att vet vad jag gjorde där så avslutar med en bild på pappa för han är söt och jag tog många bra bilder på honom medan han inte tog någon på mig. Var ju inte ens lönt att åka dit då, man åker på semester för att ta bra bilder och så att man kan ha en ny profilbild. Skoja men en fin bild hade ju inte varit fel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är ju klockan 00:18 och jag får sån jävla ångest när jag inte kan somna.. Tänkte iallafall skriva ett längre inlägg någon dag om ångest t.ex om skolan, sömn osv.

Men nu har jag så jävla tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen och så är jag hungrig.

Så det får väll räcka för nu, ska försöka sova.

Puss & go natt 💕

Likes

Comments

Tjena! Idag 12 april så är det sista dagen på påsklovet 2015.
Min dag har varit lugn men endå rolig.
Igår sov jag, Tilda & Jemima över och sånt är ju alltid najs. Vi fotade som ni såg lite bilder från igår, men vi fotade mest outfit bilder till Tilda som jag inte la upp för det var till hennes blogg nouw.com/tildabrozinic som jag tycker ni kan kolla "in". Ja men hon kände för att börja blogga igen och det är ju alltid najs när ens vänner börjar också blogga.
Så igår gjorde vi inte så mycket mer förutom typ att vi gick & åt på Stanson's och sen chillade vi bara.
Idag ställde jag klockan på 11 för att släppa ut hundarna men sen satt jag bara och kollade på youtube medan de sov. Annars idag har vi typ bara ätit "brunch" och varit på mitt rum och bara "umgåtts". Nej men typ sminkat gjort videos, fotat, snackat, tänt massa ljus och jag har fixat lite på bloggen.
Resten av kvällen ska jag bara försöka planera lite, äta, duscha och vila upp mig.

Så har min sista dag av påsklovet varit.

Likes

Comments