Hej alla fina! Idag är jag så trött då jag och H kom hem rätt så sent igår, vi åt middag och gick sedan på bio för att kolla på Fifty Shades Freed. Vad jag älskaaade filmen! Jag tänker dock inte spoila här isåfall någon av er inte har sett filmen än. Jag reagerade rätt så negativt på den första filmen då det hände inte mycket där och blev besviken, tvåan har jag tyvärr inte sett än men tänker kolla på det senare ikväll med H och jag har verkligen väldigt höga förväntningar om den med tanke på hur bra tredje filmen var! Vi får väl se.

H är på jobbet och idag är jag ledig och är hemma så storstädning och tvätt är på ATT-GÖRA-LISTAN, när H kommer hem blir det middag och gymmet för att träna efteråt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Detta är en början på något nytt. Jag har bloggat i snart 5 år på en annan Nouw blogg men tappade intresset p.g.a personliga skäl för 4 månader sedan och kände det senaste att jag verkligen saknade att blogga och lägga ut bilder som jag har för skojs skull fotat.


Jag fotograferar med min Iphone 7 PLUS och Canon EOS 1200D. Jag är ingen expert fotograf och har även ingen ambition på att bli det utan jag bara leker mig mest fram. Nu ska jag inte skriva ett långt inlägg och beskriva mig, det är lätt att lära känna mig genom mina inlägg. Så ni får helt enkelt bara kika in. :)

Likes

Comments