Bekväma kläder is the key. Jag valde ett par kostymbyxor, enkla och snygga och sedan en rosa kortärmad topp i lite annorlunda material. Toppar av outfiten med en svart kappa och vita skor för att få en vardaglig stil på det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var så sjukt nervös och pirrig i magen. Jag hade snackat med honom i någon vecka och vi bestämde oss för att träna tillsammans. Kul och helt fantastiskt var det, jag tog till vara på den härliga känslan när jag kom hem. Han var verkligen perfekt och allt jag hade tänkt mig så vi får se vart detta leder.

Likes

Comments

Årets första sittning och jag lämnar kvällen med glädje. Är ingen festprisse surprise... men det var faktiskt en härlig kväll med en liten extra fling. God mat och gott sällskap fick till och med en liten pratstund med en härlig kille vid baren. Fastnade också med mitt hår i hans ansikte lite pinsamt men förmodligen inget han kommer ihåg.

Likes

Comments

Nollningen är officiellt över me jag har alltid fina och roliga bilder för att inte glömma bort de två veckorna.

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er, själv så har jag haft ett litet uppehåll från blogg och publicerande men försöker komma på banan igen. Idag så hade jag en intervju på Rituals och lämnade intervjun med en konstig magkänsla. Intervjun var på Nova Lund vilket är ett köpcentrum en bit från mig. Outfiten som ni ser på bilden;
Jacka: H&M
Skor; lager 157
Tröja; house of Bell

Likes

Comments

Dagens outfit! Kände för lite blommor och härligt svart tema. Toppen kommer från Gina tricot och byxorna är ifrån Beshka. Kostymbyxor är så extremt fina, enkla och bekväma att ha på sig. Kan varmt rekommendera er att köpa ett par! Skorna är från Lager 157 helt fantastiska och superbra köp för bara 75 kronor.

Likes

Comments

Supergott, snabbt och enkelt fick det bli idag och förmodligen alla andra dagar. Jag har suttit med mail, arbete och skola under dagen. Hann även göra ett lite mindre träningspass på morgonen. Låg i sängen till 10.00 det kan jag inte sticka under stolen med, men jag känner mig ändå hyfsat produktiv.

Likes

Comments

Mitt bästa tips för dig som snart är nolla. Fadder mutor samlar poäng! Är superviktigt att känna sitt lag och bli ett team. Jag vet att det är svårt men så extremt kul, häng med på lekar och aktiviteter och tveka inte. Ledsen för så dåligt uppdaterande. Jag har haft en del samarbeten, nollning och skola som har tagit upp tiden. Nu för tiden så måste man göra matlåda också ju!

Likes

Comments

Hej! Gud vad det känns overkligt med Lund. Jag ska spendera min första natt utan mina föräldrar under en längre period. Det känns helt sjukt och väldigt ensamt. Jag och Josefin gjorde mina matlådor över telefon behövde hennes sällskap och umgänge. Har norpat åt mig en bok på engelska som jag ska börja läsa. Sedan har jag alltid mitt bloggande och lite andra böcker. Jag tror nog att jag kommer få nog med mitt pluggande efter ett tag. Nollning drar igång på måndag (imorgon) så nu börjar det på riktigt verkligen.

Likes

Comments