Header

Hej på er! Jag kommer ta en bloggpaus tills vidare. Jag har ingen inspiration för att blogga för tillfället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 85 Readers

Likes

Comments

Hejsan! I detta inlägg kommer lite bilder som jag tog på vår semester i Sverige 😊 Vi var först till Stockholm och sen for vi upp till Sundsvall 😊 Mer om vår resa kommer i ett annat inlägg.

Dessa bilder tog jag medans vi var i Stockholm

Här är några bilder som jag tog medans vi var i Sundsvall. Har nog mer bilder men dom är på telefon så dom kommer i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Hej på er! Det var längesen, har inte bloggat för jag har inte haft någon inspiration, men idag tänkte jag skriva lite om vår resa till Sverige och Stockholm. Vi for först ner till Åbo och tog Galaxy över till Stockholm. Det var en riktigt härlig resa över, gungade inget och när vi kom in i Stockholms Skärgård så kika solen fram också 😊 Igår gjorde vi inte så mycket eftersom vi var ganska trötta så vi for direkt till Henriks pappa. Idag vaknade vi kring 8-9 tiden, vi åt lite frukost och sen tog vi tunnelbanan in till stan. Först gick vi till Sephora, jag vill gå dit och kolla vad dom hade för utbud på smink, efter det gick vi på en liten sightseeing i Stockholm och vilken vacker stad det är 😍 Vi gick till Kungliga Slottet, Gamla Stan och Riksdagshuset, tog några bilder där men dom får ni se i ett annat inlägg. Sen efter vi vart till stan och kollat for hem en sväng och böt kläder, sen gick vi och åt pizza med Henriks pappa 😊 Efter att vi ätit for vi till Drottningholm Slott och kollade, det var jättevackert, kungen var ej hemma denna gång 😜 Sen for hem en sväng igen eftersom det kom en rejäl skur. Då det slutat regna för jag och Henrik till Skansen och kollade på djur och sånt 😊 Och imorgon åker vi iväg upp till Sundsvall för att hälsa på min mamma och Lasse 😊 Gonatt!

  • Resor
  • 104 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag vart med Daniela till Lostenen och Utterleden i Pedersöre. Det var en mycket fin vandringsled och den stora stenen man kunde gå upp på var jättehäftig 😁 Hela leden var 51km läste jag någonstans, vi skulle vilja gå hela men det får bli någon gång när vi har mer tid, vi gick åtminstone till Lostenen och Hundbacka (tror det hette så), och det gick mycket bättre att gå denna gång när jag hade rätt skor. Sen efter vi vart där så for vi till Fäboda och fotade lite, det var en så fin solnedgång 😍 Efter vi vart och fotat så blev vi hungriga så vi hämtade lite mat och började färden hemåt. Nu är jag hemma igen efter en lång dag, så nu blir det att slänga på en film och spela lite Episode innan man går och lägger sig ☺ Så nu säger jag gonatt och syns i nästa inlägg. Bye!

Lostenen i Purmo

Vandring på Utterleden

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det var en riktigt härlig dag. Först for jag och hämtade Emilia så for vi iväg till marknaden. Det fanns jättemycket att kolla på där 😁 Först gick vi runt lite och kollade, jag hittade en som sålde tröjor och sånt, så köpte en tröja åt sambon 😊 Sen gick vi och köpte Langos, den var jättegod, men stor så vi orkade inte äta upp den 😅 Efter vi ätit klart gick vi och köpte lakrits. Vi gick runt lite till efter jag köpt lakrits, hittade ett ställe som sålde Fudge så köpte lite sånt också 😊 Efter att vi var klara på marknaden så for vi till XXL och mötte upp Daniela. På XXL köpte jag vandringsskor, ska försöka få bild på dom någon dag 😊 Dom matchar byxorna jag köpte av Daniela 😊 Det var vad jag gjort idag 😊 Och nu ska jag vila lite innan jobbet. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Igår var jag med Daniela och Emilia till Öjens Naturstig, det var så fint där 😍 Skogen där var så mysig och den var som en trollskog. Vi gick runt hela stigen det tog ca 2h och den var ca 4km lång. Jag fick väldigt ont i fötterna eftersom jag hade fel sorts skor, men var och köpte ordentliga vandringskor idag, jag ska försöka få upp en bild på dom i nästa inlägg 😊 Men det var nog allt för detta inlägg 😊 Hej så länge!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag med pappa och Alex till Zip Adventure Park i Vasklot, det var jätteskoj, vi var där i flera timmar 😊 Vi började med den lättaste banan fast vi klättrat förut i Flowpark i Ähtäri, vi behövde friska upp minnet lite, dom hade även lite annorlunda utrustning här än i Ähtäri. Vi tog oss igenom alla banor, jag tänkte fastna på den sista men jag gav inte upp och till slut klarade jag det 😊 Jag slog i benen några gånger så nu har jag lite blåmärken här och där 😜 Måste skaffa lite andra kläder till nästa gång, märkte att skejtskor och mjukisar var inte så bra, skorna hade platt botten och byxorna gled ner hela tiden 😜 Detta ställe rekommenderas verkligen om man vill hitta på något skoj utomhus 😁 Men nu ska jag sluta babbla och försöka förstå mig på min nya Xbox kontroll. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Dom senaste dagarna har jag och Daniela vart på två stycken roadtrips, i Söndags var vi på en spontan roadtrip till Kristinestad 😊 Vi for först till Carlsro och kollade in det, fast vi inte steg ur bilen fick vi kalla kårar och jag kände mig iakttagen, det var verkligen ett läskigt ställe. Efter vi vart till Carlsro så for vi till Danielas föräldrar och hälsade på, vi var där i någon timme 😊 Då vi skulle åka hem så var himlen så fin så före vi för hem så for vi ut till Kanonviken och fotade lite. På vägen hem stannade vi till vid Harrström Simstrand och fotade lite 😊

Igår var vi till Seinäjoki på roadtrip. Först for vi till Horze och kollade lite vad dom hade för saker. Efter vi var klara på Horze for vi till Hööks och kollade, dom hade så mycket fint 😍 Sen for vi till Kotieläintarvike, där köpte jag  några saker till Diesel, köpte en boll med kattmynta och lite torrfoder. Då vi var klara där så blev vi hungriga så vi for till Pizzeria Piiki inne i stan, och som vanligt när jag är på buffé så tar jag för mycket så jag nästan rullar därifrån 😅 När vi ätit klart så for vi till Cubus där köpte jag en tröja och en topp, ni får se bilder på dom någon dag 😊 Före vi for så var vi inne till Seppälä en sväng, dom hade slutförsäljning, jag hittade inget annat än några klädhängare som man fick ta 😅 Det var lite från våra roadtrips. Nu ska jag sluta babbla och gå och spela lite innan jobbet 😊 Vi hörs!

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag vart till Tuuri med Daniela, Alex och pappa. Vi for mot Tuuri ca 12.30 och kom fram runt 14-tiden. Det var dåligt väder där 😅 Vi gick runt i butiken ganska länge och kollade på allt möjligt 😊 Jag köpte inte så mycket eftersom jag tycker jag har tillräckligt med saker här hemma, köpte en topp, ett nytt halsband åt Diesel och ett par VR-glasögon för smartphones 😊 Efter att vi handlat klart så var det dags för mat, så vi gick mot matstället. Det var svårt att bestämma sig för vad man skulle ta, men en Boss-måltid såg intressant ut så jag testade det, den var god men väldigt stor 😅 Boss-måltiden innehöll en stor läsk, en stor hamburgare och typ en hel bricka med pommes, jag fick ner nästan hela hamburgaren, men pappa och Alex fick hjälpa mig med pommes frites 😅

Detta var pommes man fick med Boss-måltiden 😅

När vi ätit klart gick vi mot bilen och började färden hemåt. På vägen hem testade vi VR-glasögonen jag köpte, det var jätteskoj, det kändes så verkligt. Men nu ska jag sova innan jobbet 😊 Gonatt!

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag ganska sent, vaknade kring 16 😅 Efter jag vaknat till och klätt på mig så for vi iväg till stan, först gick vi till Rax och åt, det var gott 😁 Efter vi ätit så gick vi till bion och väntade på att filmen skulle börja, vi skulle se Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge i 3D. Den filmen var så bra, den hade allt: Spänning, humor, sorg och glädje 😊 Jag satt som klistrad framför skärmen 😁 Det var riktigt häftigt i 3D. Jag började till och med att gråta lite i slutet för det var så rörande. Min favoritscen var nog det rörande slutet. Min favoritkaraktär var Captain Jack Sparrow 😊 Denna film rekommenderas verkligen, den får 5 av 5 😁👌 Men nu ska jag fortsätta spela Skyrim eller ETS2 😊 Vi hörs!

Likes

Comments