Uken som gikk ble det ikke tid til noe blogging, så her er jeg tilbake.

Uken som var, var jeg nemlig på høstferie hjemme. Noe som var utrolig deilig, og så utrolig koselig å se alle sammen igjen.

4.oktober

4. oktober var den dagen jeg har gått å ventet på i hele år. Da var det endelig min tur til å fylle 18 år! Dagen min kunne ikke startet på en bedre måte. Jeg våknet til lys, gave og kake på bordet. Deretter var det rett på statens vegvesen å ta oppkjøring. Jeg har aldri vært så nervøs på lenge. Men bedre kunne det ikke gått, lappen var i boks med en gang, og jeg dro rett på roadtrip med mine beste jenter!

Senere på kvelden var familien samlet ute, spiste god mat og hygget oss.

Polen

I gave av min aller beste venninne fikk jeg en polen tur. Den jenta er bare fantastisk på alle mulige måter. reisen var så bra. Vi dro fra torp rundt klokken 14 på onsdag. Planene var å se gamlebyen denne dagen, men vi var så uheldig med været at vi endte opp med å titte litt rundt og spise god mat. Kvelden gikk til å utforske utelivet i polen!


Torsdagen gikk mange timer til shopping! Bena verket, men timene var verdt hvert eneste sekund. God mat, koselige cafèer, gøyale utesteder og lave priser! Warszawa er en by som alle burde besøke! Jeg ville elsket å dra tilbake og oppleve mer fra denne flotte byen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ripped Jeans 

Shoes// H&M
Jeans// sweater// Bikbok
Jacket// Pello Bello
Michael kors//

Likes

Comments

grått er enda ikke ute av moten. Nå som høsten nærmer seg begynner fargene å bevege seg over mot litt mer lilla toner. Her forvandlet jeg Ida til en litt mørkere dybde og kalde grå/blå lengder. Etter en god stund i frisørstolen for ida, og meg i mitt fokus ble resultatet bra!

Likes

Comments

Sommeren begynner å nærme seg slutten. temperaturen faller, bladene faller og vi nærmer oss en finfin høst, som har mye gode minner å by på.

Jeg mimrer tilbake til den flotte sommeren, som ble en festival rik sommer på min side sammen med gode venner! Startet ferien på slottsfjell med mine venner fra Horten. Dette ble dager som jeg vil smile lenge av. Siden jeg flyttet til Oslo i sommer, har jeg alltid hatt mine gode venner som har kommet å besøkt meg mange helger i sommer.

Samt med mye jobbing har jeg fått opplevd min første sommer her i Oslo, som var fantastisk. Jeg fikk oppleve findings festival, som jeg feiret med mine rommies. Sommeren ble ikke like lang som den har pleid å vært da jeg gikk på skolen, men det er ikke alltids man trenger uker på seg til å få en super sommer.

Likes

Comments

Da har jeg bestemt meg for å starte å blogge om hverdagen min her i Oslo og hvordan det er å være lærling som frisør. Jeg kommer for det meste å blogge om hår, antrekk og hverdagen.


Jeg bor sammen med 4 andre herlige mennesker på Grunerløkka, og jobber på Nikita på Oslo City. Drømmen er å komme meg til New York, jobbe med hår og styling. Etter å ha hatt lange samtaler med Ida-Charleen, som jeg bor med, valgte jeg derfor å starte denne bloggen. En ting jeg har lært meg etter jeg flyttet til Oslo er å gå utenfor komfortsonen min og tørre å leve ut drømmen min.


I og med dette i hovedsak kommer til å bli en blogg om hår, så slenger jeg med et bilde av en kunde jeg klipte og farget håret til i dag.

Her gikk kunden fra å være en mørk gyllen farge til å bli en kald nøytral farge. Kunden ønsket å bli kortere i lengden, og få en farge som ikke var for kald, men samtidig gå mer mot hvit/grå toner i fargen. 

Likes

Comments