NEW IN FRA POSTER STORE + 20% RABATTKODE

reklame | posterstore.no

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg for noen måneder siden flyttet inn i ny leilighet. Et prosjekt som dette tar gjerne litt tid, og man ender opp med å eksperimentere med interiøret i flere måneder. Veggene mine har vært tomme siden jeg flyttet inn, så da jeg fikk en mail fra Poster Store angående et samarbeid ble både veggene mine og jeg veldig glad! Poster store har et utallig utvalg av nydelige plakater og moderne rammer i skandinavisk stil som både er vakre og billige. Plakatene er trykket på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet og er FSC-merket. I tillegg får Poster Store nye plakater inn i sortimentet hver uke, så her er det alltid ny inspirasjon å ta inn! Poster store har et stort utvalg av forskjellige tema og kategorier, og en kategori som jeg siklet meg igjennom er svarthvite plakater, som består av en haug med fine svart/hvite bilder i kontrast.

Poster store har en egen inspirasjons-side der man får inspirasjonen man trenger for å designe en egen bildevegg. Deres unike og kategoriserte plakater gjør det enkelt å skape en bildevegg som er perfekt for stilen og hjemmet ditt. Jeg er veldig inspirert av den skandinaviske og minimalistiske stilen, og har derfor mye svart og hvit med "pop of colors" og treverk i mitt hjem. Naturligvis valgte jeg da å kikke gjennom kategoriene svarthvite, natur og botanikk, og typografi og sitater til bildeveggen min. I tillegg valgte jeg å gå for svarte trerammer for å skape kontrast mot de hvite veggene. Ovenfor har jeg satt sammen en collage med alle bildene jeg valgte. Den nederste rekken ble rekken jeg valgte som bildevegg i stua mi. Jeg er så fornøyd med resultatet og denne bildeveggen skriker virkelig meg.

Visst det er noe leiligheten mangler så er det grønne planter. Da jeg ikke har grønne fingre fungerer ikke levende planter hos meg, og i tillegg med to katter som elsker å leke i jorden så er det ikke så optimalt. Jeg har noen få planter, men en stor plakat med bilde av en plante var noe jeg ønsket i stuen for å gjøre rommet mer grønnere og livligere. Jeg gikk for et bilde av en gummiplante, og jeg synes plakaten gir så mye til rommet. Dette er nok blitt mitt favoritt hjørne i stua!

På soverommet ønsket jeg en rolig og inspirerende atmosfære, noe jeg kan se på som gjør meg glad og inspirert når jeg står opp om morgenen. Visst det er et sitat jeg virkelig må begynne å leve etter, så er det "live more, worry less", og da jeg fant en plakat med det sitatet så var jeg solgt på at denne skulle på soverommet. Når jeg tenker på en rolig atmosfære, tenker jeg det å sitte på stranden og høre bølgene. Det gjør meg avslappet, og gir meg en påminnelse om å puste og å leve i øyeblikket. Derfor var strand-bildet jeg valgte perfekt for soverommet. Denne henger på veggen overfor sengen, så det er det siste og første jeg ser når jeg sovner og våkner.

Jeg har vært så heldig å få dele en rabattkode med dere <3 Rabattkoden anjasans20 gir dere 20% på et helt kjøp i hele 7 dager! Rabattkoden gjelder både plakater og rammer (gjelder ikke selected), og varer til og med 14/9. Treat yourself babes!

Liker

Kommentarer

,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete.
Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer.
Fortsatt fin dag!