BERGEN THROUGH MY PHONE

Forrige uke var jeg en liten tur i Bergen i sammenheng med en venninnes bursdag. Jeg elsker Bergen, og trives så godt når jeg er der! Da mine venninner bor i Bergen er det alltid en god unnskyldning for å reise dit og treffe de. Denne gangen sov jeg på hotell, og det var deilig å være på mini-vacation alene. Det ble mange gode måltider og hyggelige samtaler, og dagene føk av gårde. Visst dere er keen på en skikkelig god italiensk pizza når der er i Bergen kan jeg sterkt anbefale Olivia på Zachariasbryggen! Olivia var en av mine favorittplasser for italiensk da jeg bodde i Oslo, så det er veldig gøy å kunne dra dit når jeg er i Bergen. Jeg dro også på en liten sightseeings tur rundt Nøstet, og der er det så mange koselige gater med flotte og gamle bygninger å se på! Nei, Bergen ass. Skuffer aldri <3

Liker

NEW IN FRA POSTER STORE + 20% RABATTKODE

reklame | posterstore.no

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg for noen måneder siden flyttet inn i ny leilighet. Et prosjekt som dette tar gjerne litt tid, og man ender opp med å eksperimentere med interiøret i flere måneder. Veggene mine har vært tomme siden jeg flyttet inn, så da jeg fikk en mail fra Poster Store angående et samarbeid ble både veggene mine og jeg veldig glad! Poster store har et utallig utvalg av nydelige plakater og moderne rammer i skandinavisk stil som både er vakre og billige. Plakatene er trykket på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet og er FSC-merket. I tillegg får Poster Store nye plakater inn i sortimentet hver uke, så her er det alltid ny inspirasjon å ta inn! Poster store har et stort utvalg av forskjellige tema og kategorier, og en kategori som jeg siklet meg igjennom er svarthvite plakater, som består av en haug med fine svart/hvite bilder i kontrast.

Poster store har en egen inspirasjons-side der man får inspirasjonen man trenger for å designe en egen bildevegg. Deres unike og kategoriserte plakater gjør det enkelt å skape en bildevegg som er perfekt for stilen og hjemmet ditt. Jeg er veldig inspirert av den skandinaviske og minimalistiske stilen, og har derfor mye svart og hvit med "pop of colors" og treverk i mitt hjem. Naturligvis valgte jeg da å kikke gjennom kategoriene svarthvite, natur og botanikk, og typografi og sitater til bildeveggen min. I tillegg valgte jeg å gå for svarte trerammer for å skape kontrast mot de hvite veggene. Ovenfor har jeg satt sammen en collage med alle bildene jeg valgte. Den nederste rekken ble rekken jeg valgte som bildevegg i stua mi. Jeg er så fornøyd med resultatet og denne bildeveggen skriker virkelig meg.

Visst det er noe leiligheten mangler så er det grønne planter. Da jeg ikke har grønne fingre fungerer ikke levende planter hos meg, og i tillegg med to katter som elsker å leke i jorden så er det ikke så optimalt. Jeg har noen få planter, men en stor plakat med bilde av en plante var noe jeg ønsket i stuen for å gjøre rommet mer grønnere og livligere. Jeg gikk for et bilde av en gummiplante, og jeg synes plakaten gir så mye til rommet. Dette er nok blitt mitt favoritt hjørne i stua!

På soverommet ønsket jeg en rolig og inspirerende atmosfære, noe jeg kan se på som gjør meg glad og inspirert når jeg står opp om morgenen. Visst det er et sitat jeg virkelig må begynne å leve etter, så er det "live more, worry less", og da jeg fant en plakat med det sitatet så var jeg solgt på at denne skulle på soverommet. Når jeg tenker på en rolig atmosfære, tenker jeg det å sitte på stranden og høre bølgene. Det gjør meg avslappet, og gir meg en påminnelse om å puste og å leve i øyeblikket. Derfor var strand-bildet jeg valgte perfekt for soverommet. Denne henger på veggen overfor sengen, så det er det siste og første jeg ser når jeg sovner og våkner.

Jeg har vært så heldig å få dele en rabattkode med dere <3 Rabattkoden anjasans20 gir dere 20% på et helt kjøp i hele 7 dager! Rabattkoden gjelder både plakater og rammer (gjelder ikke selected), og varer til og med 14/9. Treat yourself babes!

Liker

DEN PERFEKTE DAGKREMEN

Hvis det er en fuktighetskrem du trenger å sette på ønskelista, så er det Elizabeth Arden Eight Hour Daily Defense Moisturizer. Jeg oppdaget nylig dette produktet mens jeg var på jobb, og beskrivelsen av den og teksturen gjorde at jeg ble veldig nysgjerrig og fascinert. Ikke bare har den solfaktor 35, men den har også mange gode fordeler for huden. Let me tell you - dette er den ultimate fuktighetskremen du trenger i hudpleie-rutinen din!

What It Is

Elizabeth Ardens Eight Hour-serie har oppnådd stor suksess fra starten av. Ardens produkter er stappet med fantastiske ingredienser og har blitt en cult-favorite hos mange. Eight Hour Daily Defense Moisturizer er en alt-i-ett-løsning for sunn og glødende hud. Ikke bare er det en fuktighetskrem - dette produktet er pakket med åtte fordeler for å beskytte og perfeksjonere hudens utseende.

Produktet inneholder 45ML, som er over gjennomsnittet av 30ML som du vanligvis får i hudpleieprodukter. Prisen ligger på 445 kroner, noe som er på den dyrere siden - men med tanke på hvor mye produkt du får, er det ikke verst! Jeg setter pris på at den kommer i en tube med en pumpe, ikke bare er det mer hygienisk enn en krukke, det gjør det enkelt å ta den med på reise, da den ikke tar massevis av plass i toalettveska.

Benefits

Dette produktet er stappet med gode fordeler for huden. Fra å kontrollere olje til forurensnings-beskyttelse, vil dette produktet sørge for at huden din har den beste beskyttelsen gjennom dagen.

Texture

Jeg som har kombinasjonshud er veldig kresen når det kommer til ansiktskremer. Hvis en krem er for tykk, har olje i seg eller ikke synker ordentlig ned i huden, vil huden min definitivt bryte ut. Det samme gjelder med solkrem. Det er ikke tilfellet med dette produktet. Produktets tekstur er tynn, men kremet. Den smelter lett inn i huden og gir en naturlig glød. Jeg bruker to pumper for ansiktet, og en pumpe for halsen. Huden føles fuktet og glatt, og den etterlater ansiktet litt klebrig, noe som gjør den ypperlig til å ha under sminke!

My Final Thoughts

Åh, som jeg elsker dette produktet... Dette har blitt min nye favoritt fuktighetskrem, ikke bare for at det er et fantastisk produkt med så mange fordeler, men også fordi det har solfaktor i seg. Vi glemmer ofte å legge solfaktor til vår daglige hudpleierutine, så det er flott å ha et flerbruksprodukt som dette. (selv om jeg anbefaler å bruke en egen solkrem over fuktighetskremen hvis du planlegger å være ute i solen.) Jeg elsker hvordan den jevner ut huden og forbereder den til sminke - sminken vil legge seg flawless på huden og vare lengre. Jeg anbefaler sterkt dette produktet!

Liker