Hej allihopa,
Det hör inlägget kommer inte innehålla så mycket utan mest en inlägg för att ni ska förstå att jag fortfarande lever. Just nu har vi två dagar ledigt innan påsklägret som börjar på tisdag. Resten av min familj åkte för att åka skidor men efter som att jag inte vill missa träning precis innan tävling så stannar jsg hemma eller rättare sagt bor hos en kompis i tre nätter. Idag var vi och kollade på bio och vi såg Zotropolis jag brukar inte kolla på barnfilmer så ofta nen jag tyckte att den var bra. Fast det var ganska läskig i min åsikt. Nu blev det en kort filmrecension:)))

Ge görna förslag på inlägg:)
Anja <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag promenerar just nu hem från skolan och det är så skönt. Det är bara 6° ute men eftersom solen skiner känns det mycket varmare. Idag är första dagen jag har på mina vårskor och det känns så skönt att slippa gå och släpa på tunga vinterskor.

I det här inlägget vill jag börja prata om vårmode. Någonting jag älskar för att det är så mycket färger. I senare inlägg kommer jag att visa mina favorit outfits för våren. På våren gillar jag om man går lite crazy med speciellt färger. I skolan gillar jag att ha någon färg på läpparna men inte något som ser overkill ut. Ett bra tips till er son har samma tanke som mig är babylips. Det som är så bra med babylips är att det gör inte något om du har lite flagiga läppar för att de är lite återfuktande. Några favoriter är ur deras electro serie 'strike a rose' och en som inte är med i electro serien '25, pink punch' .

Hoppas ni gillar detta inlägg

Anja <3

Likes

Comments

Hej igen,
Det var länge sen jag skrev mitt förra inlägg. Speaker rollen gick bra så jag är lättad. Nu ska jag fokusera på min egen tävling som är Elitseriefinalen om ca 2 veckor. Många mindre personer i min klubb och mina skolkompisar frågar mig hur jag orkar träna så mycket och hur jag förbereder mig inför tävlingar så det är topicen för detta inlägg.

För det första så tänker jag inte så mycket på att jag tränar så pass mycket som jag gör. Jag tror mest det är för att jag tycker att det är så kul och många undrar ifall jag aldrig tröttnar. Svaret är nej det finns en sån drivkraft inom mig till att bara bli bättre så det är nästan omöjligt för mig att tröttna. Det är drivkraften inom mig som gör att jag "orkar" gå till alla träningar det är så kul.

Hur förbereder jag mig inför tävlingar?
Jag tänker inte så mycket att jag har en tävling framför mig självklart har jag det fortfarande i mitt bakhuvud att snart är det en tävling. Oftast åker jag lite mer program, jag försöker stänga ute så mycket onödigt som möjligt men så tänker jag ju också på vad jag äter så att jag inte äter en massa skräpmat utan mat som ger mig något.

Hoppas ni fått något hjälpsamt med er från det här inlägget//Anja <3

Likes

Comments

​Hej ,

Just nu är jag påväg från skolan till min träning jag brukar oftast promenera när jag har tid. Jag tycker det är så skönt speciellt när jag är stressad det känns liksom som att man går av stressen aja nog med stress. I helgen så arrangerar min konståkningsklubb stockholm cup final och jag ska vara speaker. Jag är ganska nervös för jag har aldrig varit det innan. Plus att det absolut minst passande hände imorse, jag vaknade upp med en jobbig halsont men efter att ha sugit på ingefära halstabletter i princip hela dagen känns det mycket bättre. Jag vet att man inte ska träna med halsont men jag känner mig så pass bra nu så jag tror inte att det är någon fara. På tal om ingenting så är jag så glad över att våren sakta men säkert kommer hit till Stockholm. Igår så satt vi ute på luchrasten i bara tjocktröja utan att frysa och jag fryser väldigt lätt. Men jag hörde att det skulle snöa på lördag:-(

Ni får gärna kommentera önskeinlägg om det är något speciellt ni skulle vilja se här:-)

Önska mig lycka till imorgon

Anja <3

Likes

Comments

I den här bloggen kommer jag att skrivs om det som min hjärta brinner för; min träning och mode och smink. Jag hoppas att den här bloggen kommer att bli framgångsrik och att ni gillar den:-)

Anja

Likes

Comments