I detta inlägg så tänkte jag förklara lite vem jag är osv eftersom ni nog inte riktigt vet vem jag är.

Som ni faktiskt vet så heter jag Anja och jag bor i Dalarna, i en jätteliten ort utanför Avesta. Här där jag bor finns verkligen ingenting att göra så inget speciellt om där jag bor. Jag pluggar i Gävle och går på Polhemsskolan och på restaurang och livsmedelsprogrammet och jag pendlar varje dag.

Nu på min fritid så gör jag oftast ingenting på vardagar då jag kommer hem sent och är så slut så jag tar de bara lugnt och kollar runt på sociala medier och kollar olika serier, pluggar ibland faktiskt. På mina helger och lov vill jag alltid oftast iväg och göra något. Det jag ofta gör på helger är att festa, annars så är jag konfirmandsassistent och hjälper till på träffar och ledareutbildningar osv, eller så åker jag till stockholm för att umgås med min andra halva av familjen. Min mamma och pappa är skilda och jag bor hos mamma men åker till pappa på helger och sånt när jag inte har något annat. Jag är född i Stockholm och bodde i Huddinge tills jag blev 4 år och sen flytta vi hit när dom skilde sig för min mamma kommer härifrån. Min pappa är latinamerikansk/sydamerikansk och kommer från Peru så det gör mig alltså till halv latina, eller ja halv peruan för att vara exakt.

Jag annars som person kan vara väldigt öppen av mig om saker jag inte tycker är så stora grejer men oftast så tycker andra det och kan därför tycka att jag är lite speciell men att vara öppen över annorlunda grejer eller lite grejer som kanske är lite "tmi" för vissa var en grej jag började själv med för något år sen för att börja prata mer i huvudtaget så det är bara en vana nu att jag kan råka säga nästan vad som helst till många. Men jag är egentligen väldigt blyg och det kan man märka väldigt tydligt i många situationer. Jag har varit blyg typ hela mitt liv men det har blivit mycket bättre iaf och det är väldigt skönt. Tydligen så får många oftast en uppfattning av mig de första gångerna de ser mig att jag verkar ha väldigt bra självförtroende, bara utseendefixerad, dömande och lite bitchig. Varje gång jag fick höra nått sånt börja jag typ alltid skratta och blev ganska så chockad. Tyvärr så har jag verkligen inte bra självförtroende, jag tycker inte om mitt utseende ofta och jag tycker inte om mig själv alltid. När det kommer till utseenden och sånt så bryr jag nog mig mest om att jag vill oftast vara fixad för att annars känner jag mig osäker bland folk och sen tycker jag om att fixa mig men det är inte det viktigaste för mig heller. När det gäller andras utseende så får dom själva bestämma hur dom ser ut,bara dom är nöjda med det liksom. Men visst ibland så är inte vissa saker snyggt enligt mig och inte direkt min stil eller så och då kan jag kanske påpeka det för mina vänner men jag skulle inte direkt försöka ändra den personen bara för jag inte tycker det är fint för alla har ändå något fint och bara dom trivs är ju de viktiga.

 Riktiga dömaden och uppfattningar om folk håller jag ofta för mig själv men lite "bättre" uppfattningar om folk kanske jag pratar med mina vänner om men ofta så är jag försiktig med att döma folk. Attityden är något jag jobbat upp för självförsvar och för att inte sitta och ta emot massa skit längre. Hur jag är mot folk beror alltid på hur dom är mot mig eller vad dom gjort mot mig osv. Men jag är väldigt bra uppfostrad så jag är väldigt trevlig och snäll så jag är oftast snäll mot alla först och så länge inte personen ändrar attityd och håller på så är jag trevlig mot den.

Helt enkelt så är jag en snäll tjej som bryr sig mycket om andra och försöker bjuda på sig själv.

Jag har inget mer som jag vill tillägga i detta inlägg så hoppas ni får en bra kväll nu.

​Amor 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Som ni ser på rubriken och som ni förstår så är detta första inlägget på denna blogg. Jag tänkte inte riktigt skriva om något speciellt i detta inlägg utan bara skriva lite om mig och hur det förmodligen kommer vara på denna blogg.

Jag har haft blogg när jag var yngre men jag tog den inte riktigt så seriöst utan man skaffa bara blogg för alla andra hade det och där var typ de flesta inläggen typ 6 meningar långa om hur ens dag hade varit. Men i denna blogg kommer det bli väldigt annorlunda då jag skaffar blogg av ett helt annat syfte. Jag vet att blogg inte är lika populärt som det var för några år sedan och att det kan vara väldigt svårt att få riktigt mycket status i bloggandet men jag skaffar blogg för ​MIN ​skull. Jag ville börja blogg för att få sprida och dela med av mina tankar och mycket jag står för. För vissa grejer som jag kommer skriva om här sitter jag helt enkelt inte och diskuterar om med mina vänner när vi ses eller så är det saker som jag vet att dom inte skulle bry sig så mycket och engagera sig i. Så därför ville jag starta en blogg där jag kan skriva ut allt möjligt för jag är ändå ganska öppen av mig. Och anledningen till att jag inte började blogga igen på min gamla blogg som jag först tänkte är för att jag tyckte det var för pinsamma inlägg, jag starta den liksom 2012 och sist jag skrev något där var 2014. Dock blev jag lite chockad idag när jag logga in på den då jag fortfarande hade haft flera tittare på den sen sista inlägget för två år sen, till och med denna månad hade det varit typ 13 pers inne på den. Jag vet inte ens om jag kommer få några tittare och jag vet inte hur länge jag kommer hålla på med denna blogg. Jag kanske bara har blogglusten i nån vecka det vet jag inte men det känns skönt att ha en blogg nu iaf och jag kommer skriva när jag har något jag vill dela och prata om eller om jag bara får för mig någon gång att uppdatera om hur min dag har varit men en sak är säker, jag kommer inte blogg regelbundet. Vi får vänta och se hur det blir med detta men vi gör ett försök.

Amor 


Likes

Comments