Header

Lokal tid: 23:15

Hallo! I dag var jeg og Sigurd en liten tur i Epcot før han skulle begynne på jobb. Vi ville utnytte at det er helt latterlig lite folk i parkene pga orkanen som er på vei hit, noe som vil si at det nesten ikke er ventetid noen steder i parken. I dag tror jeg det ikke var mer enn 6000 folk i Epcot, noe som er absurd lite. Vi tok mange attraksjoner, spiste lunsj i Japan og dessert i Amerika før Sigurd dro på jobb, og jeg dro hjem for å rekke en siste tur på butikken før den stengte. Jeg skulle bestille meg pizza fra Domino's, men som alt annet i Florida for øyeblikket, var det stengt. Nå er til og med Disney World stengt i to hele dager, noe som er ganske alvorlig ettersom dette kun blir femte gangen Disney World stenger portene siden det åpnet for 45 år siden.

Butikkene ser nifse ut, alt av brødmat, hermetikk og vann er blåst fra hyllene. Selv har jeg handlet inn vann, mat, nødlader og lommelykt ettersom det ventes at både strøm og vann blir skrudd av. Vi har forberedt oss på de måtene vi kan, og nå håper vi bare på det beste. Vi har nettopp fylt badekaret med vann slik at vi i det minste kan skylle ned i toalettet! Nå lader jeg alt jeg har av elektronikk slik at jeg forhåpentligvis klarer meg uten strøm et par dager. Jeg håper virkelig stormen ikke blir så ille, men jeg er i allefall glad vi bor i andre etasje så trenger vi ikke beskymre oss for oversvømmelse om det skulle blir ille. Dette blir en litt kul (om noe skummelt ikke skjer her) og ganske nifs opplevelse, men jeg er positiv og håper såklart Irma roer seg ned noen hakk.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Lørdag og Søndag (mine faste fridager) forrige uke brukte jeg på å dra i Hollywood Studios og Universal Studios sammen med Johanne. Vi dro til HS på lørdag hvor vi hadde fastpass for Tower of Terror og Fantasmic, som er avslutningsshowet i Hollywood Studios som jeg enda ikke hadde sett. Vi tok også Rock & Rollercoaster og møtte også Olaf fra Frozen. Fantasmic var helt fantastisk nydelig og anbefaler det på det varmeste.

Dagen etter var det dags for Universal Studios og nok en tur innom the Wizarding World of Harry Potter. Selvom jeg var riktig så sliten etter en lang uke med mye jobb og lange dager måtte vi nesten bare ta turen innom Harry Potter verden før en av attraksjonene der skulle stenge på mandag og vi ville gjerne ta den en siste gang før den stengte. Det første vi gjorde når vi kom til Universal var å ta en berg og dal bane som heter Rock It, og det er den råeste og vondeste jeg noen sinne har tatt. Den var sykt kul, men den gjorde veldig vondt for det stakkars hodet mitt som ikke var helt i form den dagen. Etterpå bar det rett avgårde til HP verden hvor vi tilbrakte resten av tiden i parken. Vi besøkte Diagon Alley først før vi tok turen innom Knockturn Alley, og spiste lunsj på The Leaky Cauldron. I Diagon Alley fikk vi tatt The Escape From Gringotts, som jeg tror er min favoritt av alle Harry Potter attraksjonene. Deretter tok vi toget fra Kings Cross over til den andre delen av parken, hvor vi tok Dragon Challenge sånn ca 4 ganger for siste gang. Jeg kjøpte meg også den første boken ettersom jeg savner å lese Harry Potter, og også et gryffindor slips! Harry Potter verden er virkelig en av mine favorittplasser i hele verden❤ Jeg kunne lett ha vært der hver eneste dag, og jeg er så heldig som kan dra dit på mine fridager.

Likes

Comments

Helluuuu nå skal jeg endelig legge ut litt bilder fra mickey's not so scary halloween party som jeg, Sigrid, Ragnhild og Johanne var på fredag 1 September, som allerede er over en uke siden (tiden går helt sykt fort her..)

Vi hadde alle sammen jobb den fredagen, men var ferdig ca samtidig, så jeg, Sigrid og Johanne gikk til Cast Service bygningen i Epcot hvor vi skiftet til kostymene våre og gjorde oss klar mens vi ventet på at Ragnhild skulle joine oss. Da vi alle var ferdig fikset tok vi monorailen fra Epcot til Magic Kingdom. Hele parken var pyntet til Halloween og det så utrolig kult ut! Vi hadde lagt en genial plan om alt vi ville gjøre, men da vi kom oss inn og fikk sett oss litt rundt skjønte vi fort at planen vår kanskje ikke kom til å funke så bra likevel. Det var veldig mye kult vi kunne gjøre, og det vi alle hadde blitt enige om var å møte så mange karakterer så mulig ettersom det var en gylden mulighet å møte skjeldne karakterer du ellers ikke kan møte. Vi sjekket ut køen for å møte Jack & Sally fra The Nightmare Before Christmas, men allerede før arrangementet hadde begynt, var køen allerede 3,5 time lang..... Såååå det gikk ikke som planlagt. Vi droppa å møte de fleste karakterene vi ville møte ettersom køene var helt latterlig lange, og arrangementet i seg selv kun varte i 5 timer, og det var mye annet vi ville gjøre - så da gjorde vi mye annet istede! Vi fikk likevel møtt Jafar fra Aladdin og Mikke Mus 💖 Vi var også veldig nær å møte Queen of Hearts, Tweedledum og Tweedledee, Aladdin og Abu - men når det begynte å regne gikk de inn...

Vi hadde det likevel utrolig koselig og gøy til tross for været og litt dårlig karakter-møte-opplegg! Vi så Mickey's "Boo-to-you" halloween parade, Happy Hallowishes fyrverkeriet og Hocus Pocus Villain Spectacular showet ved slottet. I tillegg gikk vi rundt hele Magic Kingdom og samlet inn så mye godteri vi klarte - tre fulle poser! Utrolig fin dag med de fineste folkene 💖

Likes

Comments

Lokal tid: 02:09 (ja jeg skal legge meg nå)

Hallo! På torsdag var jeg på jobb fra 08:30 til 15:15 og hadde da planer med Lise, ei jeg jobber sammen med om at vi skulle dra ut i Epcot etter jeg var ferdig på jobb for å prøve å møte så mange karakterer som mulig. Vil påstå at det ble en suksess ettersom vi fikk møtt Mulan, Alice, Mickey, Goofy, Minnie, Donald, Anna og Elsa! Siden det var 31 August var det også første dag av Food & Wine festivalen i Epcot, som varer fram til 13 november. Ettersom vi begge jobber i attractions hadde vi en del fastpass som gikk ut denne dagen, så vi tok også Frozen Ever After (hvor vi jobber lol), Mission Space og Test Track.

(de siste bildene ble tatt av photopass fotograf men jeg gidder ikke betale for bildene lol)

Uansett, etter vi hadde gjort oss ferdig i Epcot dro jeg hjem sammen med Johanne til Vista Way for å fikse halloween kostymer til Mickey's Not So Scary Halloween Party i Magic Kingdom dagen etter (altså fredag 1 september). Vi bestilte også Domino's, og ble joina av Sigrid (som bor sammen med Johanne), og Ragnhild - vi skulle kle oss ut som en kortstokk, og resultatet kommer i et eget innlegg om halloween partyet! Vi koste oss veldig i allefall og ble fornøyde med kostymene. Da det begynte å bli seint og vi skulle komme oss hjem ble det akkutt helt ekstremt dårlig vær. Det lynte og tordna som jeg aldri i mitt liv har sett før, og det regnet mer enn jeg tenkte gikk an. Så vi måtte avvente hjemturen til det var litt tryggere å gå ut døra - men vi kom oss hjem til slutt, uten å bli altfor våt. En fin dag med fine folk!

Likes

Comments

Lokal tid: 00:40

Heisann! I går hadde jeg fri og fikk endelig tatt turen til Universal Studios (når jeg sier endelig så mener jeg at dette har jeg ventet på helt siden the wizarding world of harry potter åpnet). Jeg kjøpte meg årskort ettersom jeg skal være her et år og garantert kommer til å dra noen turer til Universal iløpet av tiden jeg er her (litt begeistret for HP bare). Årskortet betalte jeg $372 for, og bare basert på gårdagen er det verdt hver en krone. Jeg ELSKER harry potter, og at de har laget en hel verden nerder som meg selv kan leve seg inn i - in real life - er helt fantastisk. Jeg er SÅ lykkelig for at jeg endelig fikk besøkt The Wizarding World of Harry Potter - forventningene mine var skyhøye og absolutt alt var over all forventning. Dessverre skal Universal stenge en av berg og dal banene i HP land, men er veldig glad jeg fikk tatt den i går - Dragon Challenge var rimelig kul!

Det første vi (meg selv, Sigurd og Johanne) gjorde da vi hadde kommet oss inn i parken var å ta The Hulk, noe som var helt sykt. En av de råeste ridene jeg har noen sinne tatt, anbefales på det sterkeste (den er ikke like ille som den ser ut!). Deretter fikk vi i oss en Starbucks før turen endelig gikk mot Hogsmeade og Hogwarts⚡️❤. Jeg kan innrømme såpass at det ble en del tårer og bittelitt ugly crying da jeg fikk se alt for første gang. Det er noe med harry potter som gjør meg så himla emosjonell! Det var i allefall en utrolig fin opplevelse, og jeg er så takknemlig for at jeg har muligheten til å gjøre dette på fridagene mine. Etter tårene var kommet og gått, tok vi like gjerne Dragon Challenge med en gang ettersom det ikke var kø! Vi endte opp med å ta både den røde og den blå, og begge var utrolig kule. Så gikk turen inn i selve Hogwarts, hvor vi tok The Forbidden Journey, noe som var helt ulikt noe annet jeg har tatt før - sykt kul ride! Etterpå hadde vi rukket å blitt sultne alle sammen så da dro vi på The Three Broomsticks for å spise lunsj.

Etter lunsj gikk turen over til den andre parken, hvor Diagon Alley befinner seg. For å komme oss dit tok vi The Hogwarts Express (i know😭😭), og det var en fantastisk opplevelse. Diagon Alley er den nyeste delen av HP land, og dit må jeg virkelig tilbake å utforske for det var så lite men samtidig så stort og detaljert og fullt av ting å se og gjøre. Vi gikk først bort til Gringotts for å ta Escape From Gringotts, som jeg tror faktisk er min favoritt av alle 4 HP attraksjonene. Vi måtte faktisk vente i 30 min for å ta den, men altså jeg hadde ventet 8 timer om jeg måtte det. Jeg ville få med meg alt! Etterpå kjøpte vi oss is og rett og slett bare rå-koste oss. Energien min begynte sakte men sikkert å dabbe av til slutt (ikke så rart med tanke på hvor oppspillet og emosjonell jeg hadde vært i timesvis, blandet med utrolig mange inntrykk og følelser), så vi forlot Diagon Alley (for denne gang), og bestemte oss for å ta The Mummy (eller noe sånt?). Det siste vi gjorde før vi dro ut av parken var The Simpsons ride, som jeg tviler på at jeg kommer til å ta igjen - men det var gøy likevel. Etter en suksessful dag i Universal Studios avsluttet vi dagen med å dra til Walmart for å handle litt før vi dro hjem. For å toppe en aldeles perfekt dag, så jeg sesongavslutningen på Game of Thrones før jeg la meg og WOW er alt jeg har å si om den saken!!

See ya real soon!

  • Blogg

Likes

Comments

Lokal tid: 00:36

Hei igjen! Innlegg to dager på rad, hva skjer?? Neida, men i dag skjedde det noe så fantastisk at jeg rett og slett ikke kan vente. Du skjønner, i går når jeg sto og ante fred og ingen fare på jobb kom Sigrid og Johanne bort til meg og spurte så fint hvordan jeg skulle jobbe i dag, og i dag har jeg tilfeldigvis fri - så da var de så veldig snille og inviterte meg med på selveste Be Our Guest!! For dere som ikke vet hva det er, er det en utrolig nydelig og populær restaurant i Magic Kingdom som har 100% Beauty and the Beast tema - og å skaffe bord der er så og si umulig, så jeg ble helt i ekstase så klart!

Det eneste lille problemet er at jeg enda ikke har fått main gate passene mine (som gir meg gratis inngang til Disney parkene) og i går var siste dagen jeg kunne bruke min blueID på, så da måtte jeg ringe rundt og trygle om å få slippe inn i Magic Kingdom i dag, og heldigvis var det en veldig hyggelig mann som etter 15 min på telefon hooka meg up med en complementary ticket for dagen slik at jeg kom meg på Be Our Guest! Veldig snilt, jeg ble ganske så glad. Vi satte da kursen til Magic Kingdom rundt klokken 17, og da vi satt på monorailen begynte det å regne - og FY hvor det regnet. Jeg har nettopp blitt tørr liksom, det var helt sykt hvor mye det regna. Jeg løp fra monorail stasjonen og til inngangen av parken (ca 200m) og ble gjennomvåt. Halvveis flom i gatene og lyn og torden og hele pakka. ❤ Sommer i the sunshine state ❤. Sigrid og Johanne løp da opp til Be Our Guest for å holde av reservasjonen vår ettersom tiden begynte å løpe fra oss, mens jeg og Ragnhild var hos Guest Relations for å fikse oss billetter. Da det var gjort kom vi oss omsider fram til restauranten og var da klar for å sitte inne i iskald air con som drukna rotter. All good. Be Our Guest må være den fineste restauranten jeg noen sinne har satt fot i, den var som tatt ut av selve filmen - aldeles nydelig! Maten var fantastisk og til dessert bestilte vi oss alle "the grey stuff" (try the grey stuff, it's delicious, don't believe me ask the dishes!) noe som jeg alltid har hatt lyst å smake! Ingenting ved Be Our Guest skuffet, det var en utrolig fin opplevelse. Etter middagen kunne vi gå rundt i restauranten og se oss litt rundt og ta masse bilder. Så fikk vi møte selveste Beast, det var stas! Prikken over i'en på en kjempekoselig middag med noen ordentlige godjenter. Så avsluttet Johanne, Ragnhild og jeg kvelden med fyrverkeri showet Happily Ever After, mens Sigrid og Nora dro hjem. Kjøpte meg en rådyr genser ettersom jeg var så kald etter regnet, men i love it så det går fint. Takk for en fin kveld jenter❤

Jeg har fri i morgen også, og da går endelig turen til Universal Studios hvor jeg skal kjøpe meg annual pass (hadebra penger..) - men who cares, jeg skal endelig hjem, til Galtvort❤ Hogwarts will always be there to welcome you home - jeg gleder meg så sykt. Kommer garantert til å felle et par hundre tårer. Helt OK å kunne tilbringe fridagene mine slik.

See ya real soon!

Likes

Comments

Lokal tid: 12:35

Lenge siden sist! Okei så det har skjedd en hel del siden sist, og altfor mye til at jeg skal skrive om alt (og jeg har glemt det meste også, dagene går i ett her). Jeg har begynt å jobbe nå, og er faktisk ferdig i training også! Men så langt er jeg ikke verdens største fan av jobben - den virker litt for skummel for meg, men kjenner det går bedre for hver dag da så forhåpentligvis så begynner jeg å føle meg litt bedre ang. jobben veldig snart. Ellers har jeg endelig fått tatt turen innom alle Disney parkene, og jeg blir mer og mer forelsket i Disney for hver dag jeg er her. Livet i Orlando går veldig fort, men jeg trives - og det er det viktigste for meg. Jeg har fått ganske hjemlengsel (ikke så rart når jeg har verdens fineste kjæreste og familie hjemme..) spesielt på de dagene som kanskje ikke har vært de aller beste. Heldigvis er verden så liten at jeg kan facetime de hele tiden❤ Her kommer et lite (stort..) bildedryss fra de to(?) siste ukene!

I går måtte jeg opp rundt 04:30 for å dra på social security møte kl. 6 - for å så dra rett på jobb i 12 timer. Da jeg endelig var ferdig på jobb bestilte jeg, Sigurd og Minken oss pizza fra domino's og så litt av Camp Rock - koselig slutt på en sinnsykt lang dag! Nå skal jeg hoppe i dusjen, spise restene av pizzaen og gjøre meg klar til jobb. See ya real soon!

Likes

Comments

Lokal tid: 23:18 (dette skulle publiseres i går men av en eller annen grunn gikk det ikke før nå, klokken 14:41)

Siden sist har det egentlig skjedd utrolig mye, og dagene har gått i ett - så derfor tror jeg jeg deler opp innleggene litt. På torsdag hadde vi traditions!! Traditions er en dag hvor alle nye cast members drar til Disney University og lærer alt om det å jobbe for et selskap som Disney. Dagen var utrolig lang men også veldig interessant og lærerik. Jeg sto vel opp klokken 5 på torsdags morgen og gjorde meg klar, for traditions begynte klokken 08:30 men bussen skulle gå klokken 06:45, men det endte opp med at jeg, Sigurd og Ragnhild fikk sitte på med min snille roomie Taran, så da kjørte vi litt etter 7 mot Disney University. Det er utrolig mange nordmenn i vår arrival gruppe, så klasserommet vi var i var fult av norske folk! Høydepunktene ved traditions var uten tvil at vi fikk en backstage tur i Magic Kingdom.... Noe jeg har ventet på hele mitt liv - det var helt fantastisk❤ Skal ikke avsløre så mye ettersom jeg er ganske sikker på at det er mye hemmelig, men kan røpe såpass at vi gikk under slottet i en tunell og møtte på Askepott off-duty noe som var ganske kult spørr du meg. I tillegg til en kjapp tur i MK, fikk vi også vår blueID, noe som alle ansatte i Walt Disney World har, navneskiltene våre og et par mickey ører (mine første, aw)! Selveste Mikke Mus kom også innom for å ønske oss velkommen, og han hadde også med seg navneskiltene våre så det var veldig snilt av han. Verdens beste sjef❤Traditions var ferdig rundt klokken 17 (ja, lang dag), og da dro vi hjemover.

Da jeg kom hjem var det bare å skifte klær å gå for å finne en frisørsalong så Sigurd kunne klippe seg ettersom han fikk beskjed på Traditions om at håret hans ikke var i "Disney look" og at han måtte klippe seg snarest - så da prøvde vi å finne en frisør i nærområde uten hell. Frisøren hadde stengt, så da dro jeg innom Premium Outlets på tur tilbake og kjøpte meg en Adidas t-skjorte til housing eventet som hadde sports tema. Housing eventet var utrolig amerikansk og ganske harry men samtidig utrolig gøy?? Eventet befant seg på en plen ved bassenget her og var ganske stappa av folk. Vi fikk gratis pizza og brus, og en DJ spilte musikk til livsglade college studenter som danset for harde livet og hoppet i hoppeslott og forskjellig. Jeg stilte meg i kø for å møte mikke og minnie, men var ikke helt klar over at jeg måtte vente i nærmere 1,5 time for å få ta bilde med dem, men jeg er veldig glad jeg gjorde det - det var virkelig en barndomsdrøm som kom i oppfyllelse for å si det sånn! Veldig fin dag med mange fine folk. Livet i Orlando er slettes ikke så værst! Flere innlegg kommer om alt som har skjedd de siste dagene når jeg får tid, men akkurat nå må jeg legge meg ettersom jeg skal opp kl 5 i morgen for Discovery Day i Epcot! See ya real soon!

Likes

Comments

Lokal tid: 23:02

Hallo igjen! Siden sist har jeg endelig flyttet inn i disney housing, og bor nå med 7 andre jenter fra forskjellige kanter av jordkloden fordelt på fire soverom og to bad - jepp, to bad. Sålangt går det faktisk overraskende greit selvom det ikke var helt det jeg ønsket. På mandag den 7 august tok vi en uber fra hotellet vårt og kjørte til Chatham Square som er det komplekset jeg og Sigurd bor i. Vi hadde check-in tid klokken 10:45 men var litt tidlig ute noe som gikk helt fint. Vi dro bort til clubhuset og fikk vår program guide, med mye informasjon om alt mulig, også hvilken bygning og leilighet vi skal bo i og med hvor mange. Jeg endte da som sagt opp i en 8 person, 4 bedroom apartment. Så tok de bilde av meg og 2 sek senere fikk jeg min housing ID, som man må ha med seg overalt. Så var det bare å finne leiligheten, og jeg var den første som kom som betyr at jeg da fikk velge meg akkurat det rommet jeg ville ha! Leiligheten ligger faktisk helt perfekt til, rett ved inngangen til komplekset, med vaskerom rett over gaten og busstoppen mindre enn 1 minutts gange unna. Mine roomies er fra tyskland, sør-afrika, italia, frankrike og norge så dette er absolutt en internasjonal leilighet. Jeg tror jeg kommer til å trives godt her!

Siden jeg flyttet inn på mandag har jeg vært på noen forskjellige møter og diverse på de forskjellige housing kompleksene. Igår, tirsdag, var det immigration session kl 09:00 på The Commons - ganske kjedelig men ellers greit. Etter det hadde jeg ingen avtaler frem til klokken 14:30 hvor jeg da måtte tilbake til The Commons for en aldri så liten drug & alcohol test, noe som var rimelig kleint men heldigvis kjapt overstått. Senere på dagen gikk turen til Walmart for andre gang, og jeg har egentlig funnet ut at jeg ikke liker Walmart. Ikke finner jeg det jeg leter etter fordi butikken er så sykt stor, uoversiktlig og ulogisk - så neste gang går turen heller til enten Target eller gode gamle Ikea tror jeg.

Idag, onsdag, hadde jeg ikke noen avtaler før klokken 13, men startet like gjerne dagen med å sjekke ut treningsrommet her (sjokk!), og deretter en liten tur til Premium Outlets for å kjøpe noen treningsklær på Nike butikken. Rett etterpå gikk jeg over til The Commons igjen for mitt Housing Welcoming Session. Det varte i ca 1 time og ett kvarter før jeg måtte hoppe rett på bussen til Vista Way for International Onboarding Session og International Relo Forms, som var overraskende utrolig kjapt unnagjort! Ettermiddagen har vi tilbrakt i Disney Springs (som jeg har blitt helt forelsket i💕), og i morgen har vi endelig Traditions!!! Jeg er så sinnsykt spent, for det betyr at vi offisielt er Cast Members og kan da dra i alle parkene akkurat som vi vil! Wiii!!

Siden sist innlegg har vi vært et par ganger i Disney Springs, blant annet på Kino hvor vi så Baby Driver. Vi har også vært på en hop-on-hop-off busstur for å se litt av Orlando, men det var ikke noe å skryte av. På Søndag var vi tilbake i Disney Springs for å møte Johanne som jeg og Ragnhild ble kjent med på intervjuet i Oslo. Hun jobber i merch og kom for ca 1 måned siden, så vi spurte henne ca 10000 spørsmål haha. Vi har hatt noen skikkelig fine dager her sålangt i Florida, og i morgen har vi allerede vært her en uke. Det er sinnsykt varmt her, men veldig fint og magisk stemning! Nå gleder jeg meg veldig til å begynne å jobbe, og ikke minst til å få besøkt Disney World for aller første gang!

Likes

Comments

Lokal tid: 20:58

Nå har vi ankommet Orlando - endelig! Reisen i går gikk veldig bra, men den tok på. Landet rundt klokken 21 lokal tid, og 03 norsk tid. Endte opp å være våken i 24 timer og reiste totalt i 23 timer ca, så det var godt å komme fram til hotellet! Flyturen over til USA gikk overraskende fort, det føltes ikke helt ut som vi hadde flydd i nesten 10 timer. Det var rikelig av underholdning å finne på skjermene fremfor oss, og nok av mat å få også. Det har ikke helt enda gått opp for meg at jeg nå har flyttet hit og skal være her i 1 år, men det kommer vel etter hvert vil jeg tro.

Første dagen her i Orlando har gått veldig fint - startet dagen med å stå opp rundt klokken 9 noe som vil si at vi har sluppet unna jetlag heldigvis! Vi spiste frokost på iHop, og har gått litt rundt omkring hotellet vårt. Etterpå gikk vi til Disney Springs og utforsket der i noen timer - det var såå fint der men herregud så varmt det er her i Florida. Jeg har vært så sykt svett i dag at jeg visste ikke det gikk ant å svette så mye haha. Håper jeg blir fort vant til varmen, for så langt kan jeg ikke si at jeg takler varmen så kjempegodt! Etter vi hadde sett oss litt rundt i Disney Springs dro vi tilbake til hotellet, dusjet og bestilte pizza fra Domino's. Nå har vi nettopp spist og ser på Atlantis - koser oss med andre ord! Har ikke tatt så mange bilder enda, men her er noen fra Disney Springs.

Vi har ingen konkrete planer for de neste dagene, vi tar ting litt på sparket og prøver å stresse minst mulig. På mandag flytter vi inn i Disney Housing, jeg og Sigurd flytter til Chatham Square og Ragnhild (som jeg ble kjent med på intervjuet i Oslo) flytter til Patterson Court - det blir spennende!

Snx !!

Likes

Comments