Jag har nu stannade ett par partier för mina vänner och mina flickvänner i mina föräldrars hus och jag har fått viss erfarenhet, som förmodligen kan gynna alla. Den första partiet jag höll var mycket traditionella, och det fanns inget särskilt om dem. Jag tror att det började bli mycket triviala, och andra parten jag ska sluta, vill jag försöka att göra något nytt och ovanligt för mina vänner och väninnor - Läs vad jag gjorde nedan.


Den oförutsebara parti

För att köra en lång historia kort, är det viktigaste jag har lärt mig att hålla en lite mer roligt parti för att göra det oförutsägbara. Detta innebär att du måste göra något klart som gästerna inte vet någonting om innan de lämnar hemmet. De tror att det kommer att bli en helt vanlig och traditionell parti, men plötsligt under festen i början, mitten eller slutet kommer det att finnas något de aldrig sett komma och helst inte har försökt tidigare att göra det ännu roligare.

Jag funderade länge på vad jag kunde göra för att hålla den perfekta fest för mig och mina vänner och jag kom upp med att jag skulle hålla en maskerad. Idén kom faktiskt från att jag hade läst en hel del om det på nätet, och jag valde att prova - Jag undersökte noggrant på nätet, vad andra gjort och vad de hade haft goda erfarenheter och mindre positiva erfarenheter med (jag ville, naturligtvis, inte hålla en dålig part)


Vad gjorde jag i praktiken?

Det kan vara svårt att tänka på hur du kommer igång med att hålla en sådan fest som jag har gjort här. Min första tanke skulle verkligen vara att skriva till alla att det var en kostym parti och de alla var tvungna att ta en kostym från ett tema hem - Men jag läste mig fram emot det gjorde det betydligt roligare om gästerna inte vet någonting om att det var en maskerad, och de först fick det genom att veta när du ska ta dina kläder när de anlände till festen.

Jag sökte på nätet för att hitta några som sålde denna typ av kläder till ett bra pris, eftersom min budget var inte så hög för partiet. Lyckligtvis hittade jag några som kunde visa mig vilka kläder jag kunde få den bästa och billigaste priset, är den följande:


Jag sedan upptäckte snabbt att jag var tvungen att välja ett tema. Naturligtvis kan du välja att köra alla typer av teman för partiet, men jag valde att välja tema, så jag kunde dekorera och laga därifrån så det var lite roligare för alla.

Temat jag valde var gangster temafest, och var precis lika kul som jag hade förväntat mig. Det fanns nämligen en skillnad mellan kvinnor och män och många hade sin pojkvän, som bara gjort det ännu roligare.

När gästerna kom, de visste ingenting om det var maskerad, och endast då alla satt sig till bords, jag berättade att jag hade planerat det och köpte kläder i den. Alternativt gick varje person ur och tog kläder som jag hade valt den person specifikt och kom i en med tiden.

Detta tar naturligtvis lite, men det är otroligt roligt och vi skrattade och hade en bra tid, när folk kom in med sina kläder medan vi satt andra bra och hade en bra tid och jag gjorde så liten mat redo medan besökarna tog kläderna på. Till slut tog jag mina kläder på och kom in med maten, så vi hade en mycket bra kväll och vi alla haft oss mycket.


Här är några konkreta råd.

  • Välj ett tema, det gör det enklare och roligare för alla
  • Gör det oförutsägbara - Ingen vet vad du planerat (inte ens din bästa vän / vän)
  • Kom ihåg att dekorera efter temat - det gör det roligt och en ledtråd när människor kommer in i rummet.

Likes

Comments

Så jag har äntligen skapat min blogg på denna webbplats, och jag måste göra mitt första inlägg. Crossing kommer i första hand att handla om mig och varför jag skapade den här bloggen.


Vem är jag?

Mitt namn Anikka Karlsson och jag är 19 år gammal. För närvarande Jag bor hemma hos mina föräldrar och är snart att lämna hemmet.


Vad gör jag?

För närvarande är den tid jag är på det sista året i high school och sedan ska jag studera lag, om jag kan komma in i studion.


Varför lag?

Jag tror alltid lag var otroligt roligt, och det är den främsta anledningen till att jag vill läsa den. Jag har haft lite om det i high school och jag fann det oerhört spännande.


Vad kommer bloggen att handla om?

Bloggen kommer främst att handla om mitt liv, mitt liv och tid med mina vänner och flickvänner. Jag hoppas att ni alla tycker att det ska bli kul att följa mig och min utveckling personligen och utbildning.


Jag ser fram emot att blogga på.

Likes

Comments