Har försökt att få mina bilder stående förstår inte vad jag gör för fel? De blir alla liggandes på sidan? Otroligt störande. Är så oteknisk så jag hoppas jag får ett bra svar från kundservice nu så det finns en lösning på det. Är så sugen på att börja blogga om mitt liv. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Åhhhh efterlängtade lördag! Idag har varit en riktigt härlig ledig dag. Mattias har målat och fräschat upp fasaden medans jag har stor städat huset invändigt. Vi är bra på olika saker helt enkelt och delar upp arbetet hyffsat bra och jämt.. :)

Ikväll tar vi oss in till stan tänkte vi, blir nog lite mat nere vid norra hamnen.. Inte bestämt restaurang än utan det får bli spontant närvi väl är där nere. 

Någon mer som håller med om att svenska vädret inte håller längre?! Vi funderar på att boka en resa nu i september för at få lite D-vitamin, och avkoppling från vardagen. Vi är i stort behov av det i denna familj.


Återkommer senare med bilder från kommande kväll.

Likes

Comments

Jag kommer på mig själv att glömma bort bloggen. Måste ta tag i det eftersom jag tycker det är ett bra ställe att få ner sina tankar på och vad man gör om dagarna så man inte glömmer bort det. Som en dagbok :)

Idag sitter jag hemma och pluggar på ett prov jag ska ha nästa vecka i Biologi. Klassisk genetik. Det är intressant men ganska svårt faktiskt.

Läser för tillfället upp betyg på komvux för att tillslut nå mitt mål om ett slutbetyg. Jag tog examen 2005, fast ändå inte eftersom jag gick ut med ett samlat betygsdokument. Jag har bara denna månad på mig också annars är det kört för min del med att få ett slutbetyg på mina gamla betyg satt säga. Annars får jag gå om 3 årigt gymnasie för att få det. Det känner jag inte riktigt att jag har nå lust med. Jag kämpar på och kommer nå detta mål det är jag säker på. Sen är det fritt fram för mig att läsa vidare. Tanken är Tandsköterska.. Kommer söka nu till våren för att med förhoppning komma in till hösten 2017.

Denna vecka är min dotter Wilma hos sin pappa, den där jobbiga veckan ens hjärta slits i tusen bitar. Saknaden är enorm. Vill vara med mitt barn varje dag inte 50%. Ett val man gjorde för några år sen.. inte visste man då hur mycket man skulle lida av det idag.. Kan förstå de par som lever tillsammans för "barnens skull" tror man även gör det för sin egen skull, vem vill vara ifrån sina barn så länge varannan vecka?! Ingen antar jag. Men i vissa fall fungerar det bara inte, att bara stå ut för sin och barnens skull, det går bara inte och man skiljs åt. Idagens samhälle tycker jag det är mer vanligt att man delar på sig än att leva kvar och kämpa tillsammans. Det är tragiskt, man ger upp för enklet idag. Det var de om de. Inte tanken att bli så djup idag men ville på nåt sätt framföra min saknad av min dotter. 

Dags att kl på sig och gå till skolan för en Geografi lektion.

Ta hand om dig.Likes

Comments

Godkväll.

Detta blir mitt första inlägg i min nya blogg. I min blogg kommer jag dela med mig av mitt liv med min sambo, barn och om min kroniska tarmsjukdom ulcerös colit. Vissa dagar kommer vara bättre än andra här i bloggen.

Vi har också efter en tids letande hittat vårt drömhus 170 kvm med grått tegel och vit husgavel. Stor fin trädgård med trädäck där vi kan sitta hela dagarna och lapa sol :) En pool och gasolgrill är redan inköpt. Vi längtar.

Ni kommer att få följa med mig här i bloggen med bilder från renovering och inredning.Ikväll kommer vi mysa ner oss i soffan och kolla Hellenius hörna, och ett nytt program som börjar ikväll klockan 21.00 på SVT 1. Midnattssol heter serien.

Likes

Comments