Vilken otrolig skillnad det blir på rumpans form och midjan vid en helt annan hållning. Samma kropp kan se så här olika ut! Denna bild är så sjukt pinsam och riktigt jobbig att lägga upp, men på något sätt känns det modigt och bra att bara våga skita i vad folk tycker om en så osmickrande bild. 😳

Hade skrivit en lång text om hållning här som bara försvann, suck! Ska återkomma till det iallafall.

Här har ni bilderna:

Likes

Comments

Här är en spännisbild bredvid en avslappnad bild. Nu är jag inte i "fitnessform" men mina muskler syns ändå hyfsat när jag spänner dom som sjutton. Det är lätt att man glömmer detta när man ser alla fina bulliga muskler på bilder på instagram, men det är viktigt att alla kommer ihåg det här och vet om: DET SER BARA UT SÅ NÄR MAN SPÄNNER SIG! Ingen har putande magrutor avslappnad. Benen har inte dom där formerna om man inte spänner dom. Inte ens dom mest välsvarvade axlarna ser ut som hårda definierade bollar i avslappnat läge!

Med det sagt så hoppas jag att ni får en fin dag. Efter detta inlägg så blev jag påmind om att jag måste komma ihåg att visa morgon/trycklös vs. Postworkout/pumpad nästa gång jag har ett överkroppspass. Det kan vara enorm skillnad!
Hej o hopp!😀

Likes

Comments

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Man kan säga att jag är en van instagramare. Under åren har jag verkligen lärt mig om mina bästa vinklar, vad rätt ljus kan göra och hur man spänner vissa muskler till fördel för en snygg bild. Misstro mig inte, jag älskar fina bilder på instagram och jag blir både inspirerad och imponerad av vackra bilder på människor. Att ta en snygg bild kan kräva mycket tanke bakom, tid, tålamod och kunskap. Jag unnar alla som lagt detta bakom en instagrambild som de är nöjda över att känna sig stolta, duktiga och just nöjda.

Det jag dock ställer mig lite fundersam till och blir orolig över är att instagram alltid visar våra perfekta sidor. Vi lägger alltid upp den bästa bilden av 10 vi tagit exempelvis. Man vill ju alltid visa sin bästa sida och ser inte vitsen med att visa dom "fula" bilderna av sig själv. Eftersom vi ständigt matas med dom finaste bilderna av folk så kan det till slut bli så att man glömmer av att tänka på verklighets-faktorn och att det just är en fördelaktig bild på denna personen. Man tror att den alltid ser ut på det viset och man ändrar sitt ideal och mål till denna felfria version som i sin tur blir helt omöjlig att uppnå eftersom ingen ser ut så - alltid.

Det jag vill uppnå med denna nya kategori är att uppmärksamma folk på att: jag inte är perfekt, instagram är inte hela verkligheten och att lugna människors kroppshets. Jag känner mig verkligen osäker i denna kategori för jag har aldrig tidigare vågat lägga ut en "ful" bild på mig själv, så snälla var snälla och otrevliga kommentarer undanbedes. Om du kan ta med dig något positivt utav att titta på detta så blir jag jätteglad! Annars, klicka bara vidare utan att låta mig veta. Tack!:)

Här är två bilder tagna med 30 sekunders mellanrum. Den ena är en klassisk instagrambild, väldigt fördelaktiga vinklar. Den andra är precis på samma ställe men lite vriden och en helt annan hållning! Tänk vad så lite kan se ut så annorlunda!:

Likes

Comments

Nu har jag börjat göra våfflor på mmsports pannkaksmix och jag är helt beroende! Det är så himla gott och det känns så mycket lyxigare än mina vanliga pannkakor. Jag brukar blanda mixen med antingen mjölk för lite mera carbs eller bara vatten och ett ägg. Du kan klicka på burken för att komma till sidan man kan köpa den på. 😀

Likes

Comments